8 December 2010

Är verkligen as seg på att lägga upp bilder här!

I fredags så var ju som sagt jag och becka på Idol i scandinavium , det var verkligen hur roligt som helst. Har aldrig vart på något som har med direktsändning att göra innan. Så det var lite speciellt. Och nej vad ryktet än säger så började jag inte gråta när minnah sjöng sista gången för att försöka vinna över olle hahah ......


7 december

Åh min lilla benjiboi har legat på sjukhuset hela natten , har saknat honom som fan =(
Men idag får han äntligen komma hem !

Nu har jag iallafall haft hantverksorientering, så jävla boring. Det står verkligen ingenting om glasblåsare ...

Anyway idag kan jag inte bestämma mig ifall jag skall träna eller inte, men man känner sig verkligen duktigt efter man väl har vart där. Får fundera på det här ett tag !

                                          Från våran lilla mattelärare som, försökte vara lite rolig för 3 årsen



18 ÅÅÅÅÅRRRR

Idag är jag överlycklig ;)

Checka in gamlingen ;)


3 December 2010

Det är otroligt vad man inte kan vara morgonpigg! Det är nu dem senaste månaderna som jag börjat bli de , har inte haft så mycket problem med att gå upp på morgonen annars.

Idag är det iallafall fredag och då skall jag på IDol med rebecka på scandinavium, lite spännande så ;D

Men innan det blir det skolan som kommer bestå av salongen hela dagen, undra vilken behandling man behöver göra idag .. fyfan vad jag är opepp på det idag !


2 December 2010

Har puffat upp mig i sarahs soffa, på något sätt tror hon att hon också skall få plats ....
Snart skall vi dra till jobbet, inte så pepp på det idag ! Hade hellre legat kvar här i filten med min cola och marabou i vitchoklad MUMS .
bad romance vs flightplan ? ...

 


 


2 December 2010

Nu drar jag till skolan, jobbet & julbord. Hörs ikväll <3


1 December 2010

Så nu är det ännu en dag närmare min födelsedag , tänkte en tanke att om jag går och lägger mig jätte tidigt varje dag kommer ju dagarna gå mycket snabbare ?

Skicka en inbjudan till alla mina tjejer igår , tror aldrig dem har fått en bättre inbjudan faktiskt, det gäller ju att humorn är på topp vid rätt tidpunkt liksom (haha)

Godnatt ,   



                                                                         
sen saknar jag lördagen lite granna =(


Guess what , i'am back ;)

Soo i'am back , höhö

Det roliga med att man inte har skrivit på sjukt länge så är det endå folk som vart inne och hälsat på min lilla sida, tackar till er ;)

Livet har förändrats , folk förändras , man själv förändras . Så med detta tar vi nya tag och försöker igen! Men däremot blev det ingen skola för mig idag, så nu har jag myst hela morgonen med benji och övat lite teori " skittråkigt" . Anyway skall snart bege mig till sjukgymnasten för att försöka fixa mitt knä och direkt efter åker jag till körskolan.

Ciaoo babes <3
                                           höhö , alla har sina dagar ;)






RSS 2.0