28 Februari 2010

Jag behöver lite lugn tid just nu så det blir för mig att tända några ljus släcka lampan lägga mig i sängen och sätta på¨en film på min fina tv , och det blev  då Camilla läckberg "olycksfågeln" tycker det namnet passar in rätt bra på min dag i dag ! .


28 Februari 2010

Tack för en underbar kväll igår jennie !

Alla var utklädda och hade humöret på topp kunde inte blivit bättre. <3

Hade nästan bara bilder från förfesten !









27 Februari 2010

Jag taggar för jennies birthday party , hihi igår köpte jag mig en dräkt och jag hoppas inte detta kommer bli FÖR fail hahah !!

God natt alla snyggingar iaf ;)



26 Februari 2010

shosan trosan  , GRATTIS SOFIA GRANATH PÅ 18 ÅRSDAGEN HIPP HIPP HURRAAAA .

Här kommer bildern från Sg's middag mycket mysigt! , efter det stack vi vidare på fest i backa !







 


25 Februari 2010

Vakna vid ett med jennie på¨andra sidan sängen med halva fötterna utanför ;) din lilla gandalf HAH, In till stan och fixa lite saker till maskeraden på lördag !

Våran skola e ju som sagt stängd tills på måndag , då det blir ännu en ledig dag för mig i morgon. Sen på kvällen skall jag hem på middag hos sofia som fyller 18 på lördag , och då skall det firas men jag kan inte komma  på lördagen så som tur var kan jag komma på middagen dagen innan :D 
                      

                                                         Sofia <3


25 Februari 2010

Bildern från igår , en mycket trevlig kväll Jennie 18 år !









 


24 Februari 2010

bye nu drar jag !



24 Februari 2010

nyvaken och hostan och nysningarna är på topp ! men idag är det en dag vi inte skall bry oss om det . NU skall jag snart börja fixa här hemma lite och plugga lite praktiskt marknadsföring blää .

Sen är det dags för mig att bege mig till jennie där alla babes är och fixa oss för utgången i kväll och resturangen , väldigt mysigt !

ikväll blir det mycket kort kan jag lova !

                                                harregud vad snygga vi e hah !

 

 


24 Februari 2010

shosan , jag vill gärna att ni skall dra in och checka på min friends blogg . Christoffer  har jag känt sen jag var ett år och våra familjer e som homies. Så varför inte kolla in hans ?

http://fjortizfox.blogg.se/    

Pusspå er ;D


24 Februari 2010

Ja må hon leva , ja må hon leva , ja må hon leva ut i hundrade år ja visst skall hon leva ja visst skall hon leva ja visst skall hon leva med en skotkärra fram och när och har skjutis och när hon har skjutits .......

Älskade jennie grattis på din 18 årsdag HURRA HURRA HURRAAAA .
Till min underbara halva och min slav . Idag skall du fasen firas så det brinner om det önska jag kunde vara med dig och dem andra tjejerna just nu och gratta dig men vi får ses sen på dagen ist .



                                                       Älskar dig babe <3



feel it, make it

I made it !






23 Februari 2010

I fucking made it baby !

Nu har jennie gått efter en trevligstund , nu skulle hon möta upp becka och alla andra tjejer för en sleepover hos henne för att vara med och fira när hon fyller 18 i morgon . Vill ju också vara med =(

Sitter här och nyser sönder typ , bella skulle kanske komma förbi efter hon slutat jobba också mycket trevligt :D<3

                                 Jenniebabe hos mig , vill inte ha en bild på mig i detta tillståndet hah !


 


23 Februari 2010

ligger här i min ensamhet och e sjuk med STOR förskylning & feber , så himla typiskt. Jag känner att jag bara vill göra någonting så jag gick in på sfbio inte för jag skall gå på bio utan för jag är SÅ uttråkad . Så hittade jag den här filmen Alice i underlander med jonny depp . Hur mysigt e inte det ! Den skall i alla fall jag se .

Jag hoppas jennie kommer hit sen och tröstar den lilla sjuklingen , för med henne får man alltid ett gott skratt !

Sen har jag en fråga , hur får man bättre immunförsvar .. för som ni märker så har nog inte jag något försvar alls hah !


 

23 Februari 2010

Jag älskar fan min familj mest av allt.

mamma - du är den som jag alltid sitter och smaskar massa godis med , det bästa av allt utan att vi ens går upp ett gram !

Johanna - vi har haft våra catfighter (ni kan ju gissa vem som vann (H) ) , men du är min syster och jag älskar dig mest av allt här på jorden. även om jag har planer för ditt rum typ öppna upp väggen och lite sånt mumms , och nej mamma ni kommer inte få hennes rum och göra det till ett större vardagsrum GLÖM

pappa . Jag älskar dig att du ens står ut med oss 3 tjejer , du är bäst you rock the world !



23 Februari 2010

Ligger här och funderar lite över vad som sas i skolan idag mellan mig och jennie , någonstans där bland allt hets kom vi fram till att vi kunde åka upp till stockholm och shoppa en helg eller något. Det hade verkligen vart HUR kul som helst !

lite nya vårkläder hade ju inte direkt vart fel , hehe nu skall jag sova och imorgon skall jag tjata som fasen på jennie att detta skall bli av.

I morgon skall hon ju trots allt komma hem till mig och fixa lite saker tills lördag men mellan dessa timmarna måste jag plugga och öva på manikyr . Vill ju trots allt få mitt diplom i det.

Beställde ocksp mina vax produkter , så om det är någon som känner att dem har håriga ben och inte vill ha det längre , Call me ;)

JAG FRUKTAR FÖR ATT SÄGA DE , men jag tror jag håller på att bli sjuk igen.Det är fan med inte klokt


22 Februari 2010

Ännu en dag med väldigt mycket snö och katastrof kaos för oss kollektivåkare ;D . Idga har det inte hänt särskilt mycket. Efter skolan åkte jag, sarah & becka in till stan för lite hemliga ärender . Direkt hem för att ta mina träningskläder för att bege mig till gymmet för att biffa till mig ännu mer . För tydligen har jag ju en muskelkropp .. eller? (HAH)

Nu skall jag sätta igång och städa mitt rum och sen fixa massa låtar till jennies Maskerad-lokalfest på lördag , Det kommer bli SUPERKUL <3

21 Februari 2010

trötter tröttter , känns inte som jag varit något annat än trött det här lovet . Även om lovar faktiskt varit helt lyckat tycker ja!

Idag åkte vi hem till familjen angelin , åt helt nybakat bröd och massa bullar det var muuums . Sen fick mamma och pappa köra mig in till stan för att träffa jennie och käka våran efterlängtade sushi det satt inte helt fel heller. Efter det vandra jag hemåt och slängde mig i soffan och kollade på massa filmer med mamma och pappa <3

Nu e jag sjukt trött och skall kolla på dem senaste avsnitten med GLAMOURAMA , hehe riktigt intressant faktiskt !

Bye sötnosar <3
                            vill bara säga att nu är det bara 2 dagar kvar innan jennie babe fyller 18 WOHO


20 februari 2010

Trööööttt , känns som jag aldrig kommer bli klarvaken igen . Igår var vi på deep heh ovanligt? Hade riktigt skoj faktiskt med många sköna människor.

Inga bilder blev det heller för när jag såklart skulle knäppa en bild så dog den .. tragiskt nog ! sen blev det att varandra hem i snö stormen med sannelito. Helt svart i ögonen var jag efter all snö som stormat mitt ansikte . ssen vid 5 var jag egentligen hemma och fick krypa ner i min säng och somna , GÖTT !


19 Februari 2010

Ohh fasen vad jag e trött , jag orkar verkligen inte ens hålla uppe mina ögon .. igår kom jag hem från våran girltripp till stockevik , kan la sammanfatta dagarna med ett ord . Galet? 

Idag har jag hunnit gymma sola solarie , byta min byxor , äta , kolla på film .. och nu skall jag börja fixa mig för utgången som blir av med mina babes <3


Det var inte många bilder som var okej att lägga ut , då det får bli ganska tråkiga bilder här på bloggen ;D




 


16 Februari 2010

tingeling nu skall jag snart dra mig !  kommer inte skriva ngt nu när jag e borta så ni får ha ett riktigt gött lov och njut som fasen . för det e precis vad jag skall göra. !!!!



15 februari 2010

God mörgon , Nu har jag tagit fram min rosa resväska och det är dags att börja packa för våran secret tripp ;). Ne men det skall bli gött att komma bort några dagar med tjejerna och bara chilllllaaa som fasen. Idag är det måndag och det betyder LEDIG !!! .

Ikväll blir det att åka på Hot stone massage. riktigt jävla gött faktiskt i 2 timmar . lite avunsjuka kanske ;)


14 Februari 2010

Min alla hjärtans dag <3

Sushi resturang & sen bio






14 Februari 2010


                            Här har vi dem två singlarna, och stolta såna är vi fan med också hahahah!!!!!!


14 Februari 2010

Alla hjärtans dag <3

Vakna upp av att johanna och linus kom och väckte mig , johanna hade gjort frukost till oss tack älskling . Sen vid bordet ligger det ytliggare ett packet , denna gången var det från mamma och pappa och i detta packet låg det ett par byxor jeeeej :D . Dem skall få massa kramar sen när dem kommer hem för just nu e dem i vårat sommarhus och fixar !

Senar idag skall jag träffa min kära fru Jennie ekstrand , det blir resturang (present kanske?) , sen till sist men inte minst Bio vi skall se den valentine's day movie.  Lär ju bli rätt så mkt popcorn kastning om jag skulle se något par sitta och strula pussas eller vad som helst , Usch på de !

Här e lite bilder från igår , det blev inte så många men men !




 


13 februari 2010

nu e vi här på förfest och rockar loss älsklingar , njut av vår snygga bilder

13 februari 2010

Just det igår valde jag även mina ival , det blev  webbdesign som första & Personlig försäljning på andra valet !

13 februari 2010

Fy fasen vad jag är trött idag helt utan anlednign , kanske blir så på grund utav att jag sov alldes för länge idag ! Just nu har vi haft halv släkten här ungefär alltid så att alla kommer på en och samma gång men det var väldigt mysigt . Fick också pengar och en jätte söt glasnalle med ett hjärta i av min älskade farmor , så söt är hon <3

Nu sitter jag här och väntar på min sushi som papi är och handlar åt mig (A) .

Peace fuckers <3


12 Februari 2010

Tjoho nu e jag nästan nyss hemkommen från skolan & stan . Det blev en fika med jennie och lisa alltså  systrana Ekstrand ;D . Nu skall jag snart käka och sedan blir det till att planera och fixa inför kvällen . Har lite beslutsångest nämligen !

Kössar


12 Februari 2010

                                          Älskar dem roliga projekten i skolan :D




11 Februari 2010

plugg plugg plugg , tror det var längesen jag satt uppe såhär länge bara för att plugga. För oss i våran klass är liksom två inlämningar på en månad en STOR katasrof hur fasen skall vi hinna detta liksom?.. och det sjukaste är att detta verkligen är sant. Redan idag en dag innan inlämningarna och provet säger vissa . WAh när fick vi reda på detta haha det roligaste är då vart har dessa människorna vart under lektionerna när dem haft genomgångarna , fy på er era busungar !

 

Nu e det inte långt kvar till lovet och det skall bli riktigt gött , troligtvis skall vi tjejer upp till jennies land och verkligen NJUTA som fasen av en veckas frihet och inga lärare som typ spyr på en , för det gjorde nästan våran bildlärare på oss häromdan , Eller iaf ville med tanke på det ljudet hon gjorde mot oss för man säger ifrån , BALLUUU !!!!

Imorgon blir det troligtvis utgång , tummen upp för det !


11 Februari 2010

tjennixen , idag är jag väldigt trött och det har säkert sin anledning för jag har inte kunnat sova på halv natten ungefär för jag har ju som sagt min roliga vecka (lingonvecka) som gjorde att jag hade värk i magen under natten jag hatar det verkligen skulle kunna ta ett helt paket med panodil och det skulle ändå inte gå över (ahha) men men nu skall vi nog inte gå in för mycket på min speciella vecka .

 

För att gå över till något roligare så har jag , sara , linnea & johanna vart och betalt första omgången på våran resa . Känns rikitgt gött att veta att man är på gång liksom! , så nu återstår bara dem andra 10 000 att tjäna in , det svider ju rätt så hårt ! 

Just det ! i skolan idag körde vi bodybalance på gymmet i angered centrum , riktigt jobbigt faktiskt . Det var blandining mellan yoga och massa andra såna vigheter.

nej nu skall jag sätta igång med mitt pluggande caaaiio sålänge <3 



                                   Try to sleep with a broken heart - alicia keys !


10 februari 2010

Har ni någon gång vart inne på matibamba bloggen så vet ni varför vi gör denna videon , njut av jennies enastående mat kunninghet

 

P.s glöm inte kolla när hon äter , lite otrevlig syn faktiskt !

 Jennie  <3


10 februari 2010

Natten är fortfarande ung och man kan säga att jag och jennie har ett tag kvar innan vi kommer somna . Idag har vi nog hunnit med grejer som jag inte ens skulle göra på en vecka !  Dagens schema har sätt ut som såhär Skolan där vi fick spa manikyr HUR gött som helst kändes som himmelriket , efter det drog vi hem till mig och åt semla och sedan kebab med SÅS SKALL DE VA ! Sedan blev det plugg med sminkning och bilder till projektet.

När vi var klara med plugget , gjorde vi dagen till en Spadag vi använde facemask med scrub även scurb för
läpparna så allt var babysmooth ;D , Och inte nog med det  drog vi till med EN TIMMES SOLNING FÖR FAN !







9 februari 2010

kära läsare nu är det snart dags för mig att nana , jag har borstat tänderna , tvättat bort allt mitt smink , tagit min pencilin , satt på mig mina rosa blå raggsockar och min mysdräkt, lagt min chilli filt under täcket och täcket över detta då såklart ;D . Det som egentligen saknas mest nu e ju en stor fet påse med Godis !

Jag tänkte som sähära att nu när det ändå e lite fler folk som läser min riktigt roliga blogg "or not" egentligen e den ju riktigt boooring !! .. iaf vad skall man skriva om för att få er ännu mer intresserade eller vad vill folk ens läsa om egentligen :S? .. ni behöver ju inte kommentera och hjälpa mig men om ni har en liten snäll själ i era biffiga kroppar tycker jag ändå ni slänger in en kommentar och hjälper mig ,  eller (A)

Harregud vilken gammal bild , plus jag ser helt skräckslagen ut

 


9 februari 2010

Hahaha jooo nu e det såhär då , Som ni vet är det ju snart alla hjärtans dag FYFAN något jag verkligen spyr på !! Kan det vara så att det har lite med att göra att jag aldrig fått fira den även om jag haft pojkvän maybe maybe ..but whatever

jag firar nog den hellre 100 gånger mer med min kompis jennie här , vi skall köpa en lite present och gå på bio med varandra bara för att vi är så jävla gryma som vi är och detta kunde ingen annan har kommit på förutom vi ;D  . Ibland undrar jag om vi inte börjat luta mot den andra sidan . lite läskigt faktiskt ..  ahahah och nej det e inget riktigt nummer


9 februari 2010

Sitter här i skolan och försöker hitta fakta om marliyn monroe som jag skall skriva om i våran kultur historia , Väldigt intressant !

 


8 Februari 2010

 Mörkt mörkt mörkt mörkt , jag e sååå glad .

Äntligen känner jag att en lättnad har släppt från mina axlar ! Så idag gjorde jag världen impulssak och tonade mitt efterlängtade mörka hår . Har också tagit massa bilder till projektet vi har .. Därför kommer det bli en bild med solglasögon så skratta inte åt den för den ingår nämligen i projektet (hahah) .


 Vad tycks :D?

 

 


8 Februari 2010

god morgon , vakna precis  och idag blev det ingen skola för mig heller inte för att jag fortfarande är sjuk bara för att det helt enkelt inte blir av !

Så nu ligger jag här i min säng och funderar på om jag orkar dra mig upp och göra frukóst . Sen är ju min baby på väg hit också för att göra mig sällskap här i huset .

BYE..

8 Februari 2010

Alltså jag känner bara att jag vill gräva ett väldigt djupt hål krypa ner i det och bara slänga all jord över mig och låta mig ligga där i ... hmm hur mycket begär jag . .högst en timme (sen hade väl syret tagit slut ) och bara få ligga där helt jädra Ostört . 

varför tror folk att vad fasen som helst är acceptablet och på något sätt är det alltid jag som råkar bli offret i det här och bli utsatt för sånt folk . Av både killar ( ja du vet ju säkert vem du e ) .. & tjejer ..

Jag har inte orken att ta itu med såna skit saker längre , jag har bättre saker för mig och annat att tänka på helt enkelt . Jag måste få min tid och till er som jag inte svarar till jag kommer höra av mig , låt mig bara få min tid ..Så lovar jag er eran josefine kommer svara tillslut .

Jag har satt ner foten , fast just nu känns det som den har stelnat och den kan inte röras :/


En dag jag har rejält med blandade känslor just nu

 Ingen kan påstå att jag har blandad musik smak :S:S:S:S:

 




7 februari 2010

Goood mööörgoon folket, jaa nu har jag vaknat upp här i jennies nya lyxvilla dem har flyttat till fuskisar !!! sitter här och glor på jennies fina ordning hon har skapat i sitt rum .. eller hur jennie?
Lördagen var som vanligt  när jag är med jennie väldigt rolig , nu är det dags för oss att börja fixa oss och ra oss in till stan för  att ställa upp för att kolla en fotbollsmatch jag vet faktiskt inte ens vilka det är killarna möter ;S .

6 februari 2010

Nu skall jag snart kila iväg och träffa en person som jag nästan inte träffat på mer än ett halv år . På grund av många händelser som förhoppningsvis kommer lösas idag. Fick ett samtal igår som gjorde mig väldigt chockad fick som sagt ganska många blandade känslor på en och samma gång . Men detta ser jag som något positivt.


Förlorad vänskap som kanske byggs upp på nytt? <3


5 februari 2010

Dagen idag ..

Vaknade vid elva , vilket var väldigt gött fick sova ut ännu en dag ! Dem som känner mig vet att jag oftast inte sover längre än till elva hihi .

pratade med jennie och kom fram till att hon glömt sin volymmaster (panik) här då sen i helgen , så snäll som jag är bestämde jag att vi skulle träffas i stan då och sedan ta en fika .
Så fika blev det med jennie och sarah , det roligaste av allt var att vi träffades ju på grund av att hon skulle få tillbaka tången och sedan ta en fika , men sen när hon satt sig på tåget och jag kollar i min väska vad då tror du jag hittar jo VOLYMMASTERN , men men that's life liksom det är ju bara sånt som kan hända mig tydligen !

Sen vid halv sex blev det fika med Marcus som var väldigt trevligt , kul efter några timmar med skitsnacka med tjejerna var det lite kul med omväxling och snacka lite skit med marcus babe :D 

                                                         Såhär såg jag ut idag då !

 


5 februari 2010

Haha det var någon som frågade vem linus var i med att han skulle med som ensam kille till mallorca nu i sommar . Det är min systers kille hahaha så nu vet ni det (Y) . Och Jaa självklart är det en dröm för han att åka med alla oss tjejer. !!!


4 Februari 2010

fy fan vilken natt säger jag bara , varför är det alltid så att man får sin hosta varje gång man skall försöka somna . I alla fall efter en jobbig natt blev jag väckt och fick frukost på sängen . mumsigt

Nu e det dags för mig att börja fixa mig lite för att bli körd till skolan och genomgå min tre timmars lektion !
Men det bästa av allt jag får träffa alla mina babes , mycket efterlängtat iaf. 

                       Personlig stil & design , Psc2 <3 JENNIIE/Gandalf KÄMPAr SIG , PSAAAAA .


3 februari 2010

Känner ni så ibland att ni bara önskade att ni var små igen . Då man inte hade några problem eller även om man hade det så var man inte medveten om det.
Då man nästan inte ens visste vad ordet problem betydde, man hade ingen mobil , ingen data , ingen hemsida man var medlem på det fanns inget att oroa sig över eller något .. Verkligen ingenting

men idag kan det inte ens gå en dag utan att man hamnat i problem eller blivit indragen i något eller vad som helst , nu förtiden vet vi inte ens hur det känns att vara problemfria . Är det verkligen så man skall börja vänja sig vid att leva?

jag ser bara på alla som är yngre och även äldre , jag tänker vart är denna världen påväg vissa som är tio år ser ut som dem försöker vara 20 , och vissa äldre beteer sig som om dem är 10 !  Harrrrreguuud säger jag bara .

Om jag skulle få ett barn någon gång , jag säger som såhär den ungen skulle allt få en del regler han/hon skall följa hahahha !!

Ha de gött HAAAj


3 februari 2010

Jaahoop ännu en dag när man får ligga och tycka synd om sig själv i sängen och bara vara allmänt uttråkad .. fast skall nog ta tag i pluggandet lite sen måste göra klart min power point om vårens mode ;D .

MEN i morgon blir det nog att dra mig till sista lektionen som är manikyr för att inte missa att få diplom i det så jag blir utbildad manikyrist . Det är rätt gött att man inte behöver fixa sina egna naglar varje vecka och att få massage varje vecka är inte helt fel heller , så sug på den du !

nej nu skall jag krypa ner i min stora säng och hitta någon bra film på voddler !

 

Bilden är tagen utav mig , smögen 2008 :)

 


3 februari 2010

Jag försöker att få denna bilden att bli men Header men det funkar ju f*n inte , lite typiskt mig med för jag menar ju är ju så " teknisk" av mig !

Ni kanske inte fattar vad jag menar nu verkligen inte , men jag tycker denna bilden förklarar allt . När jag kollar på den ser jag hela mitt liv . (Y)



3 februari 2010

Nu fasen är resan beställd , den 5 Juni drar vi till magaluf i 2 F*uckning veckor. Hur gött är inte det liksom ??? Vi kommer partaja dag och natt .. okej kanske inte dag för då ligger man ju och steker och bildar rynkor i ansiktet men soo what ? Josefine wiberg behöver sol och solen behöver josefine helt enkelt!

Så det blir;  Jag , johanna , linus , sanna , linnea & sara . Kan det bli bättre gäng . NEJ !!

Johanna wiberg


 Sanna westergren



Linnea anderssen

Sara leimer & Linusss :D


2 februari 2010

JAAAAAAA !!!!! , NU HAR VI ÄNTLIGEN FÅTT SÅLT VÅRAT HUS I THAILAND :D WOOHOOOO  ..


2 februari 2010

Jag hade så rätt ! efter att jag var på vårdcentralen idag visa det sig att jag fått halsfluss och jag har fått pencilin så det blir ingen skola eller något på absolut hela veckan

Så just nu ligger jag i min värmefilt , det är en sån filt som har en kontakt så kan man bestämma hur varm filten skall vara och allt , smartaste iden ever !! plus

Idag har jag fått en jätte stor ros, tack så mkt för den !.. Förresten grattis mamma och pappa för att varit förlovade i 26 år och gifta i 19 år :D.
                                                      

                                                               hihi gammal bild , inte


1 Februari 2010

Tjabba , just nu vet jag inte om jag vill vara vaken eller bara sjunka ner i min säng och bara drömma mig iväg . Jag har så fruktansvärt ont i min hals känns som jag har en stor sten på ena sidan av halsen för det gör så ont varje gång jag skall svälja. Så i morgon skall jag stanna hemma från skolan och gå upp till vårdcentralen. Får la hoppas att man kanske kan få någon medicin som kan bota denna smärta FYFYFY.

Anyway , idag fick jag köpt mig en ny kamera . En Fujifilm , jag var tvungen att välja en utan utstickande lins , på grund av att de  3 första fick jag byta på grund av att jag tappat den eller dem två första gångerna var det inte jag som gjorde sönder min kamera utan en annan viss person !  Så jag e jätte nöjd med den , det enda sura nu är att jag fick lägga pengar på en kamera . Hade kunnat lägga dem pengarna på HUR mkt andra kläder som helst (HEHE) .

Efter det Åkte jag direkt in till stan för att möta upp Daniella och gå på Cafe . Där blev det mycket Gossip om du frågar mig , har saknat danne så enormt mycket så det kändes verkligen skönt att få prata ut om massa saker med min efterlängtade babe ,  Så efter 4 timmar kände vi oss redo för att åka hem så jag var hemma vid halv kvart i elva.



1 Februari 2010

Nu är jag redo för måndag , fixad och nästan klar för att ta bussen till skolan och lära mig nya utmaningar.

Jag sitter här hemma och saknar en person väldigt mycket som jag funderar på när jag skall få träffa igen. Det var ett väldigt bra tag sedan och kanske skall höra av mig till Min danne girl och fråga om hon vill träffa lilla mig idag :D .

Puss babes , <3

                                                              Min älskling <3


RSS 2.0