12 Juli 2010

Dem här kommer på posten om några dagar !



12 Juli 2010

nu har jag precis ätiti frukost och jag skall börja göra iordning mig för stranden. Okej att det är lite molnigt och så men vad fan solen tar endå liksom ;D

Sen väntar jag också på att min älskade syster skall komma hit upp! . komsi komsi ..

Igår åkte vi till smögenbryggan , dem hade en ny affär som var ungefär som Raglady. Där fick jag ialla fall köpt mig en jätte fin tunika.


Pussilipuss


11 Juni 2010

Sådär gottfolk , vill bara säga att nu är jag uppe i kungshamn och kommer vara här ett bra tag, fast med några avbrott att åka hem då och då på grund av olika andledningar :)

Idag är det riktigt fint väder , så det blir grillning och mys sen , fast självklart skall vi se framemot VM FINALEEEEENNN N WOOHOOOO. Vet faktiskt inte riktigt vilka jag skall heja på .. så insatt var jag liksom?


Hade förresten jätte kul igår med linnea , sanne och bella på förfesten i olskroken & valand ! 

pussilipuss<3
                                                       


5 Juli 2010

Lite bilder från i lördags , kan inte direkt påstå att man lyckades fastna särskilt bra på bilderna !


obss... bilderna blev ganska ojämna ;P´hade inga mer bilder än dessa tydligen !




4 Juli 2010

Just de , tack så himla mycket för igår sanna & Sara hade verkligen skit kul , även om jag är lite pisst över att vårat lag inte vann tävlingen hahaa.


4 Juli 2010

Nu är jag hemma hos jennie i Olstorp .. vem fan bor där egentligen ;D .

Idag har det blivit övningskörning och Bio med jennie , amanda petra & jonathan . Efter bion var det planera att jag skulle hem men tjatig som jennie är lurade hon med mig hem (jättejobbig) !

Nu försöker vi ladda ner Remember me & skall fixa våra naglar , för vi får ju trots allt inte glömma att vi går en personlig stil linje på gymnasiet , så hållka sig fräch är ju verkligen något man måste göra ... eller



Kul man kan ha med kameran ibland ;D

 



3 Juli 2010

Nu är solningen och badning avklarad för idag , för snart är det dags att börja TAGGA för ikväll blir det Partybåten nummer 1 för Sannas & Saras 20 årsdag !

Nu får jag äntligen använda min nya långklänning som jag sparat till idag , ingen speciell klännign direkt men jag fastnade för den vid första ögonkastet haha !

Nu drar vi igång spellistan på We speak no americano , ta fram sminket och partysidan , höjer volymen lite till och bara NJUTER ,

Bye bitches <3


3 Juli 2010

Utgången som började på chez & slutade på Karisma helt enkelt men min babe Malin !

Var en riktigt rolig kväll , det enda tråkiga var väl att man undra vart allt folk tagit vägen , det var inte mycket folk överhuvudtaget ? Plus att det var SVIN varmt inne på¨Karisma , samma sak inne på Chez . Kändes som om det bara ran från mig ahah & sånt gillar vi ju inte .....

Klart som fan blev de BARDANSANDE ;d

                                                          Flabbet haha?


2 Juli 2010

Gårdagens Outfit heh !


2 Juli 2010

Idag skall det också bli färgning av hår så jag slipper gå runt och se skallig ut , Halelulija !



Kisses <3



2 Juli 2010

ÄNTLIGEN , sista dagen på jobbet och solen skiner . Vad kunde inte vara mer lockande just nu än att ta första bästa buss eller bil till havet och kanske ta sommarns första dopp i sverige ?  men nejnej först måste man jobba till halv fem !

Ikväll skall jag nog träffa malin G , vad vi skall hitta på en vet jag faktiskt inte .. några förslag?

Pussilipuss
<3





1 Juli 2010

Wohoo efter jobbet skall ja in med kask till stan och köpa långklänning och lite annat smått & gott , kanske att jag har planerat en annan sak också men får helt enkelt se hur de blir med de haha, annars kommer jag dra kask dit !!!

Jag funderar bara på vart jag kan hitta den här perfekta långklänningen ,  jag har en bild framför mig hur jag skall se ut på lördag . Sen fick jag utav mami&papi  två as snygga örhängen igår som skulle passa perfekt till en lång klänning . Dem var verkligen as snygga ! Tack mamma & pappa ;)




1 Juni 2010

Uppe med tuppen , kan jag faktiskt inte påstå att jag var idag !

Hade en jätte trevlig kväll igår som började på chez med malin & tawar och sen vidare till bliss där vi mötte upp boysen. Har faktiskt aldrig vart på bliss innan men något som jag la märke till var att det var typ 90% killar där .. inte för att det är något dåligt direkt , men ändå ;D

Det blev ingen lång utekväll så var väl hemma vid kvart över tolv typ , men det räckte för jag skulle somna in direkt hihi ;D  Dock blev det inga bilder igår heller , harregud nu får jag skärpa mig med det faktiskt känner jag .. eller vad tycker ni ;)


Ne nu måste jag fortsätta jobba , pusssar på mina babes <3



RSS 2.0