13 Oktober 2010

Det är helt sjukt vad dagens mode är likt 90-talets :D


13 Oktober 2010

Fick precis ett trevligt besök av Sanne , vi hann catcha up varandra om vad som hände i varandras liv mycket trevligt !

Börjar som sagt vid 4 idag så nu har jag duschat och kollat fyra Gossips girls avsnitt så nu skall jag börja fixa iordning mig för skolan. Kan ju inte säga annat än att det verkligen tar emot att åka dit idag för endast en lektion men det är enbart för jag har i-val och det är sista gången innan jag går ut på praktik!

Efter skolan skall jag kanske med johanna, pappa och linus och kolla bil till syrran , hon är lite smått sugen på en Audi någonting .. en sån tvåsittsig med cab typ .. jaja hon har ju tur  medans jag fortfarande väntar på  mitt körkort =( Har ialla fall räknat ut att det är 8 veckor kvar till min födelsedag wohoooooooo !! Då är det fest för full rulle och myndig för hela paketet ! haha 

Detta är bara helt sjukt att det var för ett årssedan  !


Inköpslistan

Vill ha !


12 Oktober 2010

Äntligen äntligen och åter igen nu är religonsprovet klart! det känns som något har lossnat från min axlar så fort jag gjort ett prov eller något. En riktigt stor lättan typ..

Så idag skall jag bara göra allt jag vill i med att hela dagen igår gick till att plugga.. så skall nog koppla in datan i tv och kolla Gossip Girl . Det enda jag verkligen saknar just nu är en stor godispåse , varför tänkte jag inte på de påvägen hem!


topp tio i vimmel ! Stil favoriter

wohooo nu blev jag plötsligt väldigt glad :D


petra !

Vill också lägga upp en bild på kära petra som fyllde 18 , jävla heting e du !


11 Oktober 2010

Äntligen i skolan , hade tänkt börja plugga lite religon nu innan lektionen , duktig (A)?

Körningen gick faktiskt riktigt bra idag skulle köra upp till 70 och sen tvärbromsa när läraren skriker stanna.. lite läskigt faktiskt.

Just de Idag börjar ju inget annat PARADISE HOTEL WOHOO !!! ni kan ju gissa vem som kommer sitta bänkad framför Tvn.


11 Oktober 2010

GO morgon go morgon, nu skall jag snart dra mig till körskolan för en dubbellektion "suck", Sen kvart över tolv börjar jag skolan ...

Jag är trött och jag går precis som om något är fel på hela fmig för mitt jävla ben , och det är måndag kunde det bli bättre än såhär ?

Det får bli en bild på syrran för jag sitter inte vid min datot <3


JÄVLA SARAH

detta är sarahs fel att jag börjat tycka om denna låten , skam !


10 Oktober 2010

Ligger i sängen med benji och försöker lära han vilka bloggar han skall läsa och inte och han hjälper mig hitta snygga killar på facebook !

Man kan inte få en mysigare hund än den här han skäller aldrig så länge han inte ser en skugga av sig själv , det enda han kan göra är att bajsa kissa sova & mysa . love him !

just nu ligger han lutat mot min arm  och sover så ja kan knappt skriva hah ..


10 Oktober 2010

Igår firade vi ialla fall Petris som fyllde 18 i tisdags, grattis till dig baby !

Jag hade trevligt iallafall , började med resturang besök på chez, sen drog vi oss vidare till Pc där vi träffade upp några killkompisar till petra och sen vidare till karisma , karisma kan man ju tycka vad man vill om men jag hade det ialla fall jätte trevligt :D




10 Oktober 2010

Ojoj vvad jag verkligen suger på att uppdatera här , men har jag tid till det så har jag ingen ork eller så hinner jag bara inte. Tror inte jag har en  enda dag i vecka när jag inte har någonting efter skolan , som till exempel köreori eller så slutar jag 5 så är hemma runt sex Jippii !! och då orkar jag verkligen inte sätta mig vid datan ...

I alla fall , i fredags blev det verkligen ett impuls läkarbesök direkt på morgonen , det gjorde så att det inte blev någon skola alls för mig.  Så jag träffade becka och vi shoppade !

Fick köpt mig en klänning , tröja, och slags plånbok väska !

Sen fick det bli en fika på espresso house !

snott bilderna från beckas blogg .


6 Oktober 2010

Mysig kväll !                                 Ni är värda guld <3      


RSS 2.0