30 Juni 2010

Idag blir det att dra ut på något som ja kallar halvt utgång , på grund av att jag jobbar så kan man ju inte vara ute och ränna hela nätterna så vi  skall nog bara sitta och ta det lungt. Kanske att det var någon fest som var på gång men det får helt enkelt tiden avgöra ;D

Vill ialla fall komma ut lite , det är ju trots allt sommarlov?

Puss på er :D



30 Juni 2010

you must love them , om bara 2 dagar åker dem här goingarna in bland skosamlingen WOHO ;D





29 Juni 2010

sådärja !  sitter just nu inne i ett eget kontorsrum  och jobbar med ett excel, är fruktansvärt trött idag imed att halva natten bestod av att ligga och hosta . Bli frisk ? svar ja tack

Längtar tills ikväll då det blir sex and the city woohoo ;D , Har också suttit inne på nelly och letat lite klänningar tills på lördag , för vad händer då? joo jag skall på flytande 40år fest . alltså två av mina tjejkompisar fyller 20 och skall ha festen på en båt . Hur grymt är inte det .

Men blir så arg för när jag väl hittade en klänning och skulle gå till syrrans datir här på kontoret och skulle visa henne så var den borta , Så Jävlaaa irreterande ! Så nu får jag helt enkelt sitta och leta sönder efter någon annan  , puuh :(

Något som jag funderat ganska mycket på är , hur vet man att man är kär i någon efter ett haft ett långt förhållande eller om man bara är bekväm i situationen..



28 Juni 2010

Här är lite bilder från midsommar , snodde dem från chrillan för jag har inte orkat lägga in mina från kameran!


28 Juni 2010

Trött som satan e jag & mätt som en stor jädra plätt efter alla smet , ja och min babe var så duktiga att vi lyckades baka kärleksmums . Inte för att jag fattar hur vi ens orkade ha tanken att sätta igång de , men självklart lyckades vi !


Skall snart börja göra iordning mig för skönhetessömnen , om man ens hinner få det på de  få timmarna jag kommer sova inatt i med att jag måste upp vid sju .. Buhu :(

I alla fall för att skriva om något roligare så skall jag på Sex and the City 2 imorgon med min kära syster & mormor , vi skall bjuda henne på det . De kommer bli jätte mysigt tror jag och har faktiskt velat se den ett tag nu! Men en Film jag också måste se är Kommisarie SPÄCK åhhhh hahah alltså det är bara så min humor , problemet är att det är ingen som vill se den med mig , så min fråga är .. e det någon som e på? haha SNällaa (A)



                                       Tror jag skall inhandla mig en långklänning denna veckan





28 Juni 2010

Hur gött var inte det att komma hem från jobbet och direkt sprang jag och bytte om till bikini och hoppa i poolen , love life ?

Jo för ni som inte vet har jag börjat jobba , men dock är det bara en vecka..  lite cash sitter aldrig fel !

Jag har ju trots allt en lista på saker som jag vill göra med dessa pengar 

1, Göra exstentions (stavning?) i håret 3000 kr ungefär !

2, Köpa primeboots , 3000 där med 
 
3, inhandla lite kläder som jag vill ha, pengasumma som återstår att se hah!!

4, köpa en morgonrock som jag bara MÅSTE ha , alla vet ju att man går bara i mjukiskläder hemma 
Älskaaa <3



nu skall jag invänta min babe , med bara massa mys och bad . Just de godis tror jag att vi får inhandla också!


23 juni 2010

Har lite smått ångest och panik över att jag aldrig kan bli frisk , blev sjuk nere i maggan och de sitter fortfarande !
gick upp till vårdcentralen för jag har nästan ögoninflamation men icke picke fick inga mediciner eller något , Aja får la hoppas på det bästa.

Snart skall jag börja fixa mig för att dra in till stan  och hälsa på linnea på hennes nya jobb ;)

Ikväll blir det förhoppningsvis Chez med mina homies som jag inte träffat på ett bra tag.

Måste bara säga vet inte hur många som skall upp till Smögen/kungshamn nu till midsommar vi har ju som sagt hur där uppe så någon tältning blir det ialla fall inte för min del . men två kompis gång skall dock tätla på våran baksida haha . helt plöstligt känns det som ett vandrar hem , mysigt mysigt !

Bye bye babes <3
                                                       midsommar förra året !



21 Juni 2010

NU blir det till att fixa massa saker , för om bara några timmar kommer min babe sarah hit wohoo :D
kan blir att hänga lite vid poolen ? .. kanske kasta i sarah i den hmm hon borde verkligen akta sig. för jag fick ju tydligen världens utskällningen av henne för man råkar väcka henne igår Moho (6)


Aja lyssna på denna goa låten , puss babes


BACK HOME

tjolahop nu e men äntligen hemma efter en HUR underbar resa som helst, ni kan inte förstå mitt sug just nu att bara ta en sista minuten resa bort igen !

men sen kommer man sakna familjen och kompisarna alldes för mycket så det får nog vänta ett bra tag !

Kan bara säga som såhär , denna sammanfattningen som sanna tagit fram kan nog inte passa bättre haha .

här är hela sammanfattningen från maggan!!! MAGALUF KORTFATTAT : jossan tar sina 2 veckors fylla på 1 kväll. första dagen GALET. linneas mystiskt smutsiga byxor. sanna vet inte vart vi bor. i'm poor, i'm living in a hydda!. MINTUU. Gapet. Hola MARIAHHH.MÅRTEN.eh vi är 4 gutter och ni er 5 jänter då blir vi altså 5 som ...går till byn.ÅH vad rädd jag blev.nattbad i ...havet.vatten/drinkkrig.SWEDEN.svenska tjejer.sova 24 h på 1 vecka. sanna är blond fattar nada när sara pratar med henne. anders svensson. stefan paradise.JAG HAR EN NEMO.DANS VARJE KVÄLLAR/NÄTTER. 102 trappsteg. girls in sweden wanna do it hela tiden.alors on dance. we no speak americano.går in i väggen sanna. vi spränger ENGLAND. skit väder.fri bar.kl 6 påmorgonen hör man från poolområdet;there is a shaark in the pool. sanna säger you fuckin niggah is a fucking chicken nuggets.jossan blir väckt av en engelsman och blir helt stum. jossan&linnea får lössnoppar kastade på sig i pooolen.


RSS 2.0