17 Maj 2010

Idag blir det workout , undra vad det blir att lära  sig idag ;D

är helt slut efter denna skoldagen även om vi inte hade några lektioner , eller jo den sista men sminka sig är ju inte direkt ansträngande ?

aja lägger upp alla knepiga bilder fårn skolan ikväll!

17 Maj 2010

allt är så sjukt ..

tror aldrig någon kommer förstå sig på denna värld vi lever i !


17 Maj 2010

Har bara en fråga , vem är denna snyggingen :O?





17 Maj 2010

Helgen med lady gaga . SUPERFUUN !


17 Maj 2010

Just det glömt berätta att jag och sarah har öppnat ett cafe? .. HA HA


17 Maj 2010

ansiktsburk , ansiktsburk han fick vad han ville för en Haaaaaatt .. haha !!

jag tror jag har lyckats övertala min mamma & pappa att komma hem med en överraskning till mig wohoo :D .

 Sen är jag väldigt glad för i sommar blir det troligtvis en Usa resa för mig till självaste hollywood baby ! fast utan mami och papi och my sis buhu =( .







see yaaa <3


16 Maj 2010

Dem här goingarna kommer till mig denna veckan . och vet ni vad dem är 16 CM GALET? ..



11 Maj 2010

vad roligt nu har man fått en alldes egen facebook grupp också! , sen kan man ju diskutera om den handlar om att dissa mig själv eller om den stämmer in j*vligt bra på mig ;D . Hahaha <3





11 Maj 2010

Idag är jag på ett sånt där extremt bra humör därför tänker jag göra en liten Love , hate thing ! 

   Love
Nu börjar äntligen skolan dra ihop sig och man känner att man börjar gå klart vissa kurser och arbeten som man hållt på länge med äntligen är inlämnade! Älskar att känna den känslan av lätthet typ som man har lyft bort ett helt ton från axlarna. Så hur kan man inte love this feeling ?

HATE!

Någonting som jag verkligen hatar är slagsmål , det var inte längesen jag såg värsta slagsmålet och det gjorde hur ont i mig som helst att se ! pratade även med en kompis igår som berättade massa saker som hade hänt och jag blir så J*vla irreterad. Förstår inte ens hur man kan riskera att få en annans liv helt förstörd. Men men vissa har ju vett i huvudet och andra inte .. to bad ;)


Min vackra storasyster, visste ni att hon är snyggast i världen ;)

Dock har hon fått dem snygga örhängerna från mig , omg världens snällaste lillasyster?;)




11 Maj 2010

Yo fuckers ! , sitter i skolan nu och väntar på att linnea skall komma och hämta mig . Sedan skall vi dra hem till mig där jag skall göra något fruktansvärt jag skall vaxa henens ben , för igår kom mitt kit hem med alla riktigt vax grejer . woohoo


nu måste jag kila linnea var tydligen här . BYEEEE

10 Maj 2010

åhh bara massa plugg plugg och plugg ..

men jag tror aldrig under dessa två åren under gymnasiet att jag jobbat så mycket på lektionerna som idag, annars brukar jag aldrig göra något alls! sen slutar det alltid upp med att jag sitter med allt dagen innan och är hyper stressad . Not good josse not good!

Har i alla fall vart och tränat idag så nu känner jag mig riktigt duktigt, men det som suger mest är att nu måste jag sätta mig och plugga ännu en gång för att bli klar med min och sarah's "salong".

idag hem från träningen var det en hel jävla folkmassa i hela stan i med att Ifk-gais mötte varandra så jag frågade en liten oskyldig kille hur det hade gått , men får typ ett jävla ryt tillbaka att det blev 0-0 och tydligen var den här lilla pojken väldigt förbannad på domarn ;) 



                                 Utan smink ser man ju för fan ut som en 12åring INTE OKEJ !

10 Maj 2010

Gud vad jag älskar denna låteen . hihi jag är singel och sööökaande haha !!

Visste ni att jag är riktigt dålig på att uppdatera , sorry that i have a life ;)
Orkar inte ens rabla upp vad jag har gjort , kanske är för bra för att nämnas?

Vart och blivit bästa kompis med lady gaga kanske? .. nee inte direkt men var i alla fall och kollade på hennes konsert , HUR GRYMT SOM HELST. Hade lätt kunnat gå på den som skulle vara på lördagen också !

Idag har vi kommit fram till ett deal i skolan , med min kära kompis milla får la se om vi håller det höhö !

Idag är det måndag och det betyder helt enkelt hårdträning med emma lilla.



3 Maj 2010

Cässsi this is for you my baby <3

bad update ? .. oh yes

Har knappt suttit vid datan på hela veckan , och det har faktiskt inte känts mer än rätt. Har knappt vart hemma något eller ibara inte haft någon lust att ens öppna luckan på datan och trycka på knappen för att se windows komma upp !

Ialla fall vad har nu hänt? jo det har vart varlborg och helg , varlborg som började på Rubinens skybar och sen vidare på fest i partille mycket trevligt !

Lördag blev det först brudkväll hos amanda med massa tacos , sen drog jag och becka vidare till stället Victoria där vi mötte upp linnea , bella , carina plus pojkvän , erik och hans kompis ! Sen blev det bara jag och becka som drog vidare till karisma , får ställa upp för tjejen ;D , Där blev det mingelkväll och tur som jag har vann jag en drink Mumsss ..

Söndagen börjades med att kolla på syrrans dansuppvisning på lisebergshallen , alltid lika duktigt som vanligt och denna gången tyckte jag det var riktigt grymt , love u girl ;) . Efter det blev det liseberg med madde , sarah  freddie och linus och syrran. Fattar inte vad som har hänt har börjar må illa och typ va rädd för att åka saker för annars är jag en riktigt galning åker typ vad som helst :O

Jag har bilder på allt detta men hinner inte lägga upp dem nu i med att jag skall iväg och hårdträna alldes strax , see ya later bitches <3



RSS 2.0