memorise

Har nu bäddat ner mig i min säng för jag kan verkligen inte hålla uppe mina ögon längre .. jo jag vet det är lov och klockan är halv tolv .. soo whaat jag är trött låt mig sova :D 

Längtar extremt mycket tills i morgon på matchen jag och sarah m.m skall dra på, är så nervös för aik måste ju verkligen spela 1-1 mot örebro & Ifk Måste verkligen vinna men det är ju på hemma plan så vi förväntar ju oss inget annat

Jag längtar så himla mycket tillbaka :(


Måndag = Loooov

Vaknade upp idag och ville verkligen inte gå upp men fick tvinga upp mig själv imed att jag skulle tröffa Linnea vid elva i stan för att köpa en present till bellsan som fyller 18 nu på torsdag :D , ngt jag verkligen ser framemot.

Sen träffade vi bella som fick guidea oss lite om vad hon önskade sig sen fick hon dra och jag , linnea bestämde oss för vad vi skulle köpa, tror hon kommer bli riktigt nöjd !

Älskar mina babes <3

 


rewind

hihi har inte uppdaterat så mycket här nu under helgen , det är ju inte direkt som jag tvingar fram saker att skriva om utan jag skriver mer när jag känner för det om mina "jätte" intressanta saker hah !!

jaa lördagen: mötte upp jennie och hennes syster och åt en väldigt go lunch på Paprika , sen blev det tåget till floda för att sedan börja fixa oss för kvällen och under dessa timmarna droppade även Angelica , Cassandra & petra in i jennies hus. mycket trevlig kväll måste jag säga och som vanligt har jag alltid kul med er babes <3






you're out

har precis packat klart min väska och målat mina naglar haha , väntar på att jag skall åka till jennie. Idag blir det lokalfest och det är ju inte lite gött ,sen sleepover @ jennies med angelica också :).har sån himla känsla att den här kvällen kommer bli hur lyckad och rolig som helst. allt är ju alltid perfekt när man får vara med dem man älskar såklart(L)



Go morrrroooon

färdig fixad för skolan och sitter här och skriver ut lite papper till våra inlärningsmål jippii , Jar ångest som satan idag för vårat lilla prov men på något sätt löser det sig alltid . Dags för mig att dra mig igen

Pusss

massage prov .. not good

jahaaaaopp imorgon har jag prov i massage och just nu känns det som om det kommer gå rent ut i aaaaaa jag vet inte vad . Någon som känner sig sugen på massage bara att höra av sig vetttu jag langar ;D


Nu skall jag gå och plugga och öva lite på syrran hade jag tänk , ha en go kväll kösss




Grattis sarah

Idag fyller denna bruden 17 år grattis baby , hoppas du fått en bra dag och många roliga presenter.

Jag & sarah har även Köpt ifk biljetter till IFK-Halmstad den 27, så det blir jag sarah & killarna , Jag ser mycket fram emot dettaa, TAAGGATAGGAA :D





Burgården

I morgon blir det att åka till burgården för ett Syo besök med klassen , helt onödigt tycker jag. Kanske man kan träffa på danielle om hon är i skolan tror jag skall sms henne nu på direkt faktiskt ! , Saknar den tjejen så enormt mycket , min lilla ängel är hon (L)


Detta är när denna krov lämnar oss <3

Ja må hon leva !

I dag är det ingen vanlig det för det är petras födelsedag hurra hurra hurra , Idag är det faktiskt så att det är ingen annans än min mamma födelsedag Grattis till dina 43 år och snygg är du fortfarande ;) haha . Jag och johanna var såklart uppe tidigt och gav henen presenter och gjorde frukost.

Sen på kvällen blev det att gå på bio med johanna & mamma för att små fira lite , mamma valde filmen FAME och jag hade faktiskt bättre förväntningar på den så jag blev lite små besviken men det är ju bara min åsikt som sagt :).

 


baby get away

Dagen har blivit en sån himla chilldag , Bella kom och gjorde ett snabbt besök.
Resten av dagen har jag bara tagit lungt , idag skulle jag tydligen ha fotbollsträningen men det sket sig ju också på grund av massa saker ....



Lördag kväll

Kom hem från stan och dte blev dags för att börja fixa mig , kvällen beståd av att jag skulle träffa min kära kompis Emma Glaas som jag inte träffat på hur länge som helst det var verkligen kul att få träffas igen ! vi bestämde oss sen för att dra till kajsa som fyllt 18 och fira henne och sedan dra ut på krogen En mycket trevligt kväll :D


( inga bra bilder för min kamera är fortfarande hos bellsan så det blir mobil bilder )




stan

Vaknade upp trött som satan på Lördagen , mamma kommer in och frågar om jag skall med till stan med hon & johanna .. seg som jag var hände jag på endå. Fick köpt mig lite god saker som jag inte orkar lägga upp är inte på humör för att ta kort på några j*vla kläder just nu , utan jag är fett irreterad och arg .

Sen blev det resturang med johanna, linus & mamma det var gottans och det är något man får unna sig då & då ;)

Fredag

Förklarar allt från mitt perspektiv med ett ord ,    K A T A S T R O F






Disco Disco

Idrotten blev det till att vi skulle lära oss Rumbaaaaaa , efter att spelat både handboll och fotboll i ungeför 10 år kan man ju inte direkt påstå att jag är så smidig är väldigt stel (hahah) , men jag och cassie klarade det utmärkt ändå kanske lägger upp videon någon gång eller inte jag får fundera lite på det ..



Mera MvG

Otroligt nöjd med mina betyg som jag fick på grund av sminkningen jag & jennie på våran Ny musikare som skulle ha konsert till Abba i sin linje , haha Jag blir lika glad varje gång för det är ju inte direkt en vana att jag får ett sånt betyg . Jag säger Grattis till mig själv :D!



Espressso

Allt du behöver är en Espresso mugg så funkar livet utmärkt hahah!!!



Yes baby , salongen

Idag har vi äntligen börjat att vara i våran salong igen som vi har på vår fina skola haha , Lektionen idag gick ut på att vi skulle färga ögonfransarna på ett helt annat sätt än vad man gär när man kan köpa dem där H&M produkterna så det blev lite pilligt , men är hyfsad nöjd med resultatet iaf. och förlåt sarah du måste ha haft ett helvete hahaa , jag har nämligen insett att jag är väldig känslig för att andra skall röra mina ögon :S:S:S.


Imorgon blir det till att färga & plocka ögonbrynen (Y)


Lilla jennie gör på angelica <3

bye bye linnea

Onsdag och det är idag vi säger hej då till denna tjejen linnea som dra till salzburg med skolan. tydligen skall dem gå luciatåg och massa things.

hoppas du får en great resa så ses vi när du kommer hem baby , love you <3



Resa till sommarn?

Jag är så sjuk uttråkad som man kan bli e detta typ mitt 5 inlägg i min blogg på mindre än en halvtimme och så mycket brukar jag inte ens skriva under en hel vecka haha lite mystiskt.

Men jag ligge här och funderar starkt på vart jag skulle vilja resa i sommar med kompisarna, jag känner mig så splittrad några har frågat om jag vill åka med dem , och några andra har också frågat men sånt löser sig alltid i slutet sen har även min syster frågat ifall jag vill åka med hon och hennes kompisar, I med att jag var i magaluf nu i sommras såvill jag npg pröva på ett annat ställe. cypern skulle jag jätte gärna vilja åka till men inte sålänge svininfluensan finna kvar där nere !!! och en annan grej jag iaf har bestämt är att det blir ingen resa sålänge den är 2 veckor, sista gången jag reste  1 vecka och dem som känner mig vet ju anledningen till det :@. några förslag på bra fest och solställen på sommaren ? :D

Men bara om någon månad har jag ju Thailand att se fram emot med familjen <3



wtf hollywood fruar

jag har precis kollat klart förra veckan hollywood fruar för jag missade det  sist, alltså hon anna ank jag får bara lust att smacka till henne lite och undra hur fasen hon tänker. det hon sa nu var att hon kan inte åka till helsingborg för det finns ingenstans för henne att bo där nere, så om alla hennes kompisar vill träffa henne måste de komma upp till Stockholm för hon tycker att Grand hotel är det enda stället som funkar.

Jag tycker bara allt detta är sjukt men men vad kan inte förmögenheter göra med ens liv.

Och jag ser framemot det nya avsnittet ikväll thhihi (Y) .



Måndag & sjuk

Måndag, den värsta dagen som finns tycker jag. Ingenting kan inte bli riktigt bra denna dag.  Ont i halsen och väldigt väldigt trött är vad jag är just nu. så jag har krupit ner i min säng för att verklligen gotta till det och har precis sätt klart den 4 filmen med johan falk okej jag är lite smått beronde av dem filmerna men sånt får man ta i bland.

Det jag skall göra idag är att kolla ut lite kläder jag vill pappa skall köpa åt mig nu när han sticker till New york med farmor & min faster. Tänkte kolla lite på victoria secret hemsidan och lite annat smått och gott så jag har lite att gotta mig med idag iaf..kanske det är lite bra att vara sjuk ibland trots allt.



Mina älskade tjejer <3

lördag , tröttast i världen

Vaknade upp på lördagen ovanligt sent för att vara mig ! under dagen fixade jag och johanna några skaer som vi behövde här i vårat hus haha , sen var det för mig att börja fixa mig för att gå på restaurang och bio senare på kvällen med Angelica, ellinor & johanna.

Tanken var att vi skulle dra och käka på bryggeriet men smarta som vi är tänkte vi ju inte på att det var sverige matchen samma kväll och att alla matställen var redan fulla . men sist men inte minat hitta vi en liten resturanf som hette något med barone haha, Mycket gott och trevligt , sen blev det vidare på bio där vi sog The Ugly Truth, en film jag kan rekommendera om man gillar kärleksfilmer med ett nästan förstående slut!



jag hade ingen kamera denna dan så det blev att sno bilderna från angelica




fredag för hela bunten

Fredagen blev som sagt att dra på lagfest, sen efter det bestämde vi att det skulle bli krogen för mig linnea anderssen, Ida , emelie , och annika  vi drog vidare till trädgårn där det var knökat med folk fick ganska mycket panik när man står i en kö som åker fram och tillbaka hela tiden för att folk håller på och trycker.

I alla fall vi kom in och det blev party tills natten sa stopp och pappa hämtade mig såklart , väldigt snällt av papi . sen blev det att åka hem och konstigt nog var jag inte ett dugg trött förutom all värk jag hade i fötterna från allt dansande. Så jag satte på den 3 filmen med johan falk.







Lagfest

I dag blev det till att sluta skolan tidigt runt halv tolv ungefär , riktigt gött faktiskt . ikväll väntar det lagfest med fotbollen, ser faktiskt framemot det väldigt mycket så det kommer bli en go kväll idag och det gillar vi (Y)



mongo :D

Sleepover @ Jennies

Jätte go dag med tjejerna Jennie & Cassandra , vi gottade till oss rejält först blev det en stor Kebabtallrik och förvånad som jag blev klarde vi äta upp allt för en gång skull hah ! , sen blev det till att handla massa godis , Cheesballs , Cola och massa gott och sen för att gå hem till jennie. Det är bara det att när vi väl är på väg hem till henne börjar det Åska & Blixtra ute och det är en bit tills vi är hemma hos henne. Så man kan ju säga att vi var rejält blöta när vi kom fram. Och inte nog med det vi hade väntat hela dan på att få kolla den där serien Inlåst men tro det eller ej, då blir det strömavbrott 5 i 9 , och det gjorde att vi fick sitta med en ficklampa inne i jennies rum hahah men det riktigt mysigt xd, sen när klockan är 1 minut över 10 då sätt strömmen på igen när det programer precis tagit slut . ahaha så det kan gå alltså ;). men jag hade en riktigt trevlig kväll och dag med er tjejer ändå . Love you girls <3



Hahaha fy fasen vilken NAJS bild (Y)

Gymnasiemässan

Mässan gick faktiskt helt okej , även om folk verkar helt dödsrädda för att gå förbi angered tydligen. Allt handlar verkligen om fördomar men det är verkligen inte så på skolan . Essh så är det ibland . Iaf här kommer lite bilder kan ju inte direkt påstå att dem är bra tagna haha . 
                                                                          









God Morgon

klockan är nu halv sju och jag är halv fixad för att om en halvtimma ta bussen in till stan och sen vidare till svenska mässan. Är sjukt trött idag och som tur var ingen träningsvärk efter fotbollsträningen igår, som man hade i spö regnet. Senare idag skall vi tillbaka till skolan för att sminka ny musikerna till deras ABBA Konsert. Den sminkningen man gör till folk som skall stå på scen, jag måste bara saäga den är så Otroligt förjävla ful man ser helt grå ut och då menar jag verkligen söndersminkad grå . men grejen med det är att det ser väldigt bra ut sen när man står på en scen fullt med massa lampor . Tummen upp för det då ! hah


Gymnasiemässan

I morgon blir det för mig Angelica & Sarah att ställa oss på gymnasiemässan och sminka dem som vill bli sminkade, ser inte fram emot det så jätte mycket på grund utav att jag tycker det är fett tråkigt att sminka andra

hehe,  men men dem som vill kan ju alltid komma förbi vårat stånd , Ha de gött HAJ :D


 från vårat andra projekt "natursminkning":D

plugg plugg & mera plugg

Nu är det veckan när alla våra projekt skall vara inlämnade och jag då som verkligen "älskar" skolan är ju självklart inte klar ..så här blir det alltid för mig varenda gång, jag blir alltid sittande in i sista minuten. Självklart är det mitt egna fel om man som jag prioriterar andra saker först . Men man måste ju få ha ett liv också därför väljer jag att välja bort skolan när det kommer i vägen. Det är en sak jag kommer fortsätta med också (Y)


ifk-gais

shohooo.

Nu har det ännu en dag vart en ifk match. Så himla go känsla när man kommer in på den nya ullevi och det är helt smokat med folk och det bästa av allt 95 % av allt folk som var där inne var Ifkare. Denna gången blev det mer en plats i klacken än sittplats, vill man verkligen känna den rätta känslan när man e på en match är det ju verkligen där man skall stå.  Så pappa överraskade mig och mamma med biljetter så det blev ju bara att åka dit och kolla . var en ganska röten match men slutade med väldigt gott resultat 2-1  med sista 20 sekunderna kvar KANON (Y) :D

jennie babe

Just nu håller jag på och fixar mig för att göra mig reda att dra till jennie i floda för att kanske förhoppningsvis få en liten party fredag iaf , haha denna veckan  har varit rätt så hetsig om man säger och så speciellt mot en person Angelica men tyvärr är hon nu i eskilstuna hahaaha . (internt).  Väldigt gött med fredag iaf och bilder från kvällen lär ju komma upp ;D

 


SHOPPING HAR HÄNT

Nu är det så att det har hänt lite ny shopping i garderoben , tummen upp för det :D


min nya vinter jacka , henry lloyd 4000kr (y)

itsället för några pant , så e det nya med jeans som är i skinn nästan mycket snyggare och man kan äntligen ha en vanliga t-shirt . för det kan man ju inte ha till leggins :P  500kr på Gina

Mitt nya armband as fett tycker jag , 70 kr

En liten sötrosett också , 30 kr (Y)


RSS 2.0