31 Januari 2010

Det börjar bli kväll och just nu sitter jag här i tv och kollar någon psyko film med mamma och pappa, inga filmer som lockat mig direkt !

Idag har jag bara tagit det lungt och det behövdes verkligen , alla behöver sin lugna söndag för att klara av dem 5 dagarna framöver.. den här veckan var det planerat att vi skulle träna hela vecka på life på grund av att det är "prova på vecka " men som det ser u nu vet jag inte om jag klarar av det för den smärtan jag har i min hals just nu e fasen inte att leka med =/ .



31 Januari 2010

Detta är en utmaning , det målet vi kommit in på nu.. tror du vi kan lyckas ???    Det återstår verkligen att se .


30 Januari 2010

Godmörgooon :D , Idag har jag lite blandade känslor .. min kamera har gått sönder för den tredje gången och jag skall snart in till stan för att ta tag i saken . Alternativ ; antingen laga den men i med att jag inte har någon försäkring så kommer det säkert att kosta lika mycket som att köpa en ny och det hade ju inte vart helt fel att köpa en ny heller.

But whatever, Gårdagen var suverän kul att det var väldigt mycket folk som man kände igår på deep och folk som man  inte träffat på väldigt länge , så tummen upp för det !

Här är lite bilder , :)
                                                            Jag & linnea hos mig


Jennie babe
 



Vi ser ut som två J*vla kycklingar haha
 


29 Januari 2010

NU sitter jag här och är färdig fixad inför kvällen , lite fixing oxh sånt  hos mig innan vi drar är planerna . I dag blir det ännu en kväll på deep !   Så gott folk nu skall jag gå och tagga med linnea & jennie

Puss på er babes <3



28 Januari 2010

Yooo my sisstherrs , idag blev det såhääräa då .

Jag och jennie kom hem med tre stora flakor julmust och en halv påse godis MUMS , sen middag och lite senare solade vi solarie i en timme OMFG ! så just nu kan jag inte ens röra mitt egna ansikte jennie sitter bara och skrattar !  Bara för jag är så rolig att vara med så stannade jennie lite längre än tänk så det blev för henne att langa nattkläderna och sova med mig . 


Kolla hennes blogg för f*n ,  Jekstrand.blogg.se


28 Januari 2010

Här har jag mina nyköpta kläder & things !

Min nya vita topp/blus
 
New pants

paljettjacka

jeans skjorta

Kavaj

Halsduken , älskar färgen sen till våren!


27 Januari 2010

 3 väldigt sanna sanningar om mig , inga över privata sanningar iaf


1,
Jag är väldigt känslig , väldigt mycket kan få mig att gråta .. Kan nästan kalla mig själv lipsill?
2, Jag gick ner 8 kilo på jätte kort tid på grund av väldigt mkt .
3, Älskar att festa & skulle kunna göra det dag och natt

Detta är säkert inga saker ni inte visste innan , men man måste ju börja försiktigt !


27 Januari 2010

just nu diggar jag min goa lista på spotify , måste faktiskt få skryta lite om den ! Efter skolan skulle jag egentligen åkt hem direkt men det blev fika , hade inte alls någon lust att vistas i stan på grund av min Bad kläd&hår dag fyfyfy . Men jag, jennie & cassandra tog en mysig fika och mätt kan man lungt säga att jag var efter den mumsiga äppelpajen och den varma chokladen .

Jag hissar eller dissar inte , Detta får bli ett tummen upp bara hah !!


haha fy satan , tror inte denna bilden kunde bli snyggare .. eller?



27 Januari 2010

Idag har ännu en tjej skaffat blogg , våran alldes egna Cassandra tjejens  med goast humor & röv


Read it bitches , Cassandraakerblad.blogg.se



27 Januari 2010

Vill bara påminna er om att idag är det onsdag , nya tag , nya bekymmer , nya händelser , nya minnen och ännu en dag i skolan .  Har kollat klart på båda Ph avsnitten och han kristoffer är ju verkligen en pudding , och det var tydligen många som ville smaka på puddingen dessa avsnitten ajaj dåå.

Nu hade jag tänk nana god natt folket  sov så gott & vakna tort <3

Ja okej , lite ego får man allt vara . Försöker lära mig hur man hanterar paint (fail)


26 Januari 2010

 Sitter här och väntar på mina pannkakor som mamma håller på att tilllaga , angelica gick precis från mig och skulle in till stan för att köpa present till Amelie som fyller 18 !

 

Idag har vi vart på Röhska museet med klassen eller hur det stavas , där skulle vi kolla in olika trender som har med kultur historiska att göra . Låter ganska lockande va, eller inte ?  Jo men nu skall jag inte vara sån det var roligt på sitt sätt !

Tror jag lägger in mina new stuff later ,   Puss på rööömpan :D


25 Januari 2010

 HJÄLP MIG !

Jag vet inte vilken färg jag skall ha Blondt OR Mörkt !!!!!!!

HJÄLPPPPP , sen kommer också mina nyinköpta saker in om jag orkar !


  


25 Januari 2010

Sitter här i datasalen i skolan och känner mig lite små sjuk faktiskt. Helgen har vart GRYM rent utsagt hade inte en enda tråkig dag , fullt upp!

Lördagen blev att först åka och fika med rimmy & en till , efter det ringde kask lilla och berättade om kvällens planer och jag som inte hade något bättre för mig var såklart på .. Hem till began där det blev partaj och efter kvällens timmar så kom vi nog alla och insåg att jag är nog hälften kille . Efter alla gånger jag vann på sån Elstötar eller vad man skall kalla det så är man ju de.

Söndag . middag hos mormor & morfar det var trevligt ett tag sedan man träffade dem. Sen lite promenader och Shiit :D




23 Januari 2010

Det blev deep till slut , hade en as go kväll med alla goa männsikor !

HAAAAJ , Syrran & jag plus alla babes <3







21 Januari 2010

trött som fasen är jag nu , en väldigt lång dag..
Åkte till skolan vid åtta och slutade 4, är tyvärr inte van vid såna långa dagar i skolan ! direkt in till stan för att åka till tattueringstudion med angelica och beställa tid till henne . Vi skulle egentligen kollar runt lite i stan men hade verkligen ingen ork alls .

Resten av förmiddagen har jag och min mamma spenderat framför min data kollat på den roliga hemsidan , Felsms.com  som angelica visade mig i skolan idag hade ingen aning om att det ens fanns en sån sida hahaah jag kan inte förstå  hur folk kan göra bort sig så enormt mkt , jag skäms typ för männsikorna för jag kan verkligen förstå hur mycket dem måste ha skämts !


Imorgon skall jag faktiskt in till stan med min mamma och kolla runt lite , alltid trevligt med mor &dotter dag ;D . Sen på kvällen blir det nog utgång med dem bästa , Bella & Linnea mina one and only babes . Sen alla andra  som man förhoppningsvis träffar ute sen !

Just det jag har äntligen inskaffat mig Spotify på min datan efter typ 1 år , Lite efter kanske ?

                                                     Linnea , bella , sanne & me


20 Januari 2010

God natt babes  <3


20 Januari 2010

I morgon har jag att se framemot att jag skall följa med angelica och beställa tatueringstid , hade ju inte vart helt fel med en tatuering själv men tyvärr så måste jag i så fall vänta tills jag är 18 fast det kanske är lika bra det så jag inte ångrar mig efter óch tog ett försnabbt beslut. 

Men det skall bli spännade att se angelicas sen när den är klar ,  efter det blir det nog att åka in till stan och kolla kläder har ju massa presentkort och sånt kvar som jag inte hunnit använda och efter alla hetsar mig i skolan får ja la ta och inskaffa mig lite nytt i min garderob !


                                                             smilet & kärringen


20 Januari 2010

Guuuud jag är så trött , vakna av att johanna kom hem och väckte mig . Tydligen kan man inte få en lugn stund í det här huset (skämt) .. Det var riktigt gött faktiskt att bara få komma hem och lägga sig  efter att ha vart i skolan & sen i stan för att äta sushi med Linnea & Jennie . 

I skolan var det bara jag och sarah sen titt som tätt kom angelica , jennie & cassandra kan det vara så att det är jag och sarah som bara sköter skolan tydligen? , jennie och cassandra var och"kolla kläder" i stan till vårens mode som vi har i projekt men lilla flickor vad gjorde ni ist joo log hemma och sov ;D .


bild från skolan idag , fick bli lite chillkläder skjorta&halsduk :D


19 Januari 2010

Idag är verkligen en sån dag då jag inte har ett piss att skriva , för hela denna dagen har bara varit så fail den kan bli typ !!!

God natt


18 Januari 2010

Måndag och måndag betyder ju bara en sak , de 2 första avsnitten av paradise hotel kommer idag . Kan det blir bättre .. NEJ?.
Kan inte förstå hur något såndant kan bli så beroende framkallande, kommer ihåg när Big brother gick och linda rosing var med. Jag hade fighter med min mamma och pappa om att jag skulle få skippa mina träningar bara för jag var tvungen att se vad som hände i med att man hade sätt på avsnittet innan att det skulle bli "världens fight" 
Sexigt.. eller inte


18 Januari 2010

Igår var en riktig go dag , vakna och tog det riktigt lungt sen blev det att övningsköra med pappa .. det är ju ett ganska stort mirakel att jag fortfarande lever efter alla mina övningskörningsdagar !

Den tvingade syrran och linus mig att vara med på singstar med min överfina stämma, vann några gånger iaf .
Sen helt random räddade  jag min kväll med att gå på bio  med markus & robin, riktigt kul faktiskt det får man allt ta och göra om !!

Nu sitter man i skolan med världens nördar , sarah & Ragge


17 Januari 2010

BYE , nu drar jag på bio :D


17 Januari 2010

Dubai , jag bara älskar dubai . Det är precis som att åka till ett sagoland allting är helt nytt och så speciellt. Det är bestämt att vi skall åka dit i år och då blir det för mig 3 gången jag är där.

Det blir hotel hilton muummms , det hade ju inte vart fel med det 7 stjärniga hotellet men någon gräns får det ju finnas man kan ju inte begära hur mycket som helst. 

Vad jag kommer göra
1. Sola & bada ihjäl mig
2. Shoppa sönder i alla shoppingcentrum
3. hitta en rik arab och bli världsrik



vårat hotel :D


Före på bilden nedan


Efter nästan 70-60 år efter


17 Januari 2010

Killar det är ett MÅSTE att ni köper den här parfymen OHH HARREGUD det finns ingen goare :S
Det är sjuk så gott den luktar, tjejer kommer älska er om ni skaffar den


Parfym:
1 million 


17 Januari 2010

Do what you love , love what you do



Från ett arbete i skolan!!!!


17 Januari 2010

80-Talet hade vart de åren jag verkligen hade velat vara ungdom på , alltså verkligen allt e ju så BALLT klädstilen, dansen , musiken allting är bara så himla gött med 80-talet . Och jag vet att vissa kompisar jag har verkligen verkligen skulle passat in i 80talet  HöHö .. Det stora håret allt smink alla smycken.

Ne hade jag fått välja om när jag föddes så hade jag valt så jag var runt 18 på 80talet ,  fyfan vad avundsjuk jag blir på dem som fått uppleva 80talet .

när jag gick första året på gymnasiset på sarahs 80-tals partaj



16 Januari 2010

Sitter här och bara lääängtar efter sommaren igen , vill bara ut och resa ,åka upp till smögen och kungshamn och bara vara.. så jävla gött är det och bara komma bort på sommaren och slippa allt tjöt i göteborg . !!!!

midsommar i kungshamn&smögen i sommarhuset :D


16 Januari 2010

Efter bion blev det att åka till floda där jennie lives. Vi köpte massa godis och cheezballs och bara bädda ner oss i sängen och låg där från klockan sju till 3 på kvällen och bara snacka EN JÄVLA MASSA och kolla på Ronny & ragge fy fan säger ja bara . Om ni vill se videon när jag och jennie spelar in på morgonen gå in på hennes facebook även om jag har helt svullet ansikte som de ser ut,  helt weird..

Tack iaf jennie för en as go fredag ingen av oss var ju direkt på party humör eller att ta oss till en fifa kväll med 13 killar !!  killarna kanske lät lockande men INTE fifa direkt ..



16 Januari 2010

Igår var det fredag och det innebar att det var dags för helg . I skolan hade vi tre lektioner Svenska , idrott & Hantverk . I hantverken blev det att kolla upp vilken färganalys man hade. Det innebär då vilka färger man kan använda och och vilka slags färger sina  kläder skall. Enormt tråkigt tycker ja !

Jag blev iaf kall med klar underton  , egentligen är jag varm nu men det berodde på att brännan efter semestern och att jag har lite blandad hårfärg. Skolan gick undan som vanlig och sen kvart över tre satt vi inne i biosalongen och kolla på våran älskling i Snabba cash . Tycker den var helt okej men lite ändringar kunde den allt göra !!


Jag & rebecka i skolan med mitt as garv som vanligt :)<3


14 Januari 2010

klockan e halv elva och ja kom ut från duuschen precis , alltså det går verkligen inte att förklara ur gött det verkligen är att ta en dusch helt sjukt ! men jag har fortfarande kvar att städa hela mitt rum och göra flätor i mitt ÖVER RAKA hår så det blir lockigt tills imorgon kul med lite förändrig kanske?.. 

MEN !, först måste ni verkligen kolla in den här snyggingen jag tror jag har hittat min man omfg .
KOLLLLLAAAA

http://www.youtube.com/watch?v=L3nMmAjFUa8

jag känner att jag e riktigt snygg här med min morgonrock & kamade hår , tummen upp


14 Januari 2010

Efter skolan åkte jag och jennie till stan och gick till våran efterlängtade sushi resturang mycket gott , nog det goaste stället av alla vi vart på ! Mycket snack och mycket käk .. kan ju inte bli bättre än så !


14 Januari 2010

skoldag torsdag väldigt go dag faktiskt mycket skratt och hets som vanligt ! hade friskvård , massage och sen Manikyr . Vi har haft turen att få chansen att bli utbildade på riktigt till manikyrister de vill säga att man får diplom i det och kan börja jobba med det på riktigt. Faktiskt riktigt kul. Att vara i salongen är nog det jag uppskattar mest i skolan,  såklart det är kul att sminka och välja kläder och massa sånt men det är inte riktigt min typ av saker ja intresserar mig av  . Jag sminkar gärna mig själv mer än gärna och letar gärna snygga kläder till mig själv men inte till någon annan.





13 Januari 2010

LINNEA ANDERSSEN GRATTIS TILL KÖRKORTET FÖR FAN DU E JU BÄST BÄST BÄST !!!!!


Förutom att rullat runt i en bil halva dagen i dag träffade jag bella och hamodi ,först var vi på cafe och sen vidare på thairesturang mumsii . Mycket trevlig dag förutom att jag är "sjuk" eller iaf halft sjuk och det är de sista jag vill bli just nu Fy !


Jag & Linnea <3


13 Januari 2010

Killar , snälla ge mig en bra anledning vad killar gör för något bra i en tjejs liv . Jag e så daammmm trött på killar och hur killar behandlar tjejer. 
Jag fattar verkligen att man kan vara jätte kär och allt men ibland måste man tänka över situationen och fråga sig själv är den här killen verkligen värd alla tårar du  låter dig fälla för han.
En Kille kan komma och säga att han verkligen har förändrats men tro mig det gör dem inte hur mycket man än vrider och vänder på det så kommer dem alltid bli detsamma. kanske inte den första veckan man tar tillbaka någon men kanske andra veckan när dem inte orkar spela något roll spel längre.

Jag vet att jag gjort samma misstag själv och verkligen gett många chanser mer chanser än vad den killen egentligen förtjänade för man trodde på den personen som man älskade , varför skulle någon man älskar ljuga för en liksom?..

Jag blir så less när man hör hur killar behandlar vissa tjejer , speciellt när jag får höra av mina egna kompisar vissa saker dem killarna gör och inte minst mina egna problem jag hade med min . 

jag menar jag accepterar inte att killar kör över mig , då e det liksom fuck you bye . Men från vissa andra som verkligen inte kan säga ifrån och bara tar all skit ? .. Vad fan skall man göra liksom .

Jag ar insett hur jävla bra jag mår utan förhållande och massa problem så jag har fått tillbaka mitt normala liv (äntligen) när jag inte sitter i skolan eller hemma 24/7 och gråter för en fucking kille , vem fan har tid med sånt längre egentligen .

Så ett litet tips så länge du har en kille som älskar dig och respekterar dig fine håll fast vid honom , men om du inte FUCK HIM och lägg ner mer tid på dina vänner som verkligen bryr sig om dig istället . Det e svårt i början med allt tar sin tid .  Och som jag alltid brukar säga till ALLA , det löser sig




13 Januari 2010

Nu sitter jag och brudarnahär i skolan tyvärr finns det inte några killar på långsikt här tråkigt tråkigt..

vi har samhällskunskap och  jag försökerhitta en nyhets artikel som vi sedan skall stå framför alla och redovisa den , så fort det handlar om något med redovisa blirjag så himlanervös och nästan skämtar bort halva redovisningen. Kommer bara ihåg när jag hade en bokredovisningenoch när jag väl hade kommit halvvägs så kom jag inte ihåg vad fan som hände i boken ,HJÄRNSLÄPP KANSKE? .. eller vara rätt så fail av mig !


funderar starl på att gå på någon ansiktsbehandling någon dag om ja orkar

12 Januari 2010

Nu när det endå är kallt och snö och bara allmänt tråkigt , vad hade inte varit bättre än en skidresa med bara massa kompisar ? . Som tur är kommer förhoppningsvis detta bli av nu i mars med några av mina tjejkompisar & kanske några andra killar . Killarna får ju liksom ingå i priset tycker ja ju också  när man väl kommer dit upp;D  !!
Nu e det bara e tjej kvar som vi väntar på skall få ledigt sen e det fan bara att ta vårat pikpak och draa till hemsedal  ... dem som e sugna på att följa med e det bara att höra av sig ju mer detso roligare .



12 Januari 2010

ÄNTLIGEN , nu har vi biljetterna till premiären på´fredag till snabba Cash , WOHO .  Äntligen skall man få se snyggingen igen efter att ha kollat klart alla johan falk filmerna med han ahah. Vad som händer efter bion på fredag återstår att se :D


12 Januari 2010

SUSHHII GE MIG SUSHI , sååå otroligt gott är det med sushi man kan säga som såhär jag och jennie är BEROENDE ahaha , vi försöker hela tiden få alla andra att tycka om det men de e ju fan ingen som gillar de haha , men grejen med sushi är att man gillar de inte dem första gångerna man måste äta det ett par gånger för man verkligen skall börja gilla de. Nu har jag äntligen hittat min sushi soulmate som vill äta det med mig hahaha .

WE GO GIRL !


12 Januari 2010

Häromdan var jag på bio med angelicas familj igen och kollade Avatar , egentligen så tycker ja inte om såna slags filmer så mycket men denna tyckte jag var toppen ! Rekomenderar jag strakt att gå på .



10 Januari 2010

Jag säger rent ut sagt att jag mår förjävligt idag , men lätt värt efter den extremt roliga kvällen jag hade igår . Detta behövdes verkligen frågan e bara vad fasen gick snett, den sista timmen skulle ju verkligen inte bli som den blev igår men men ..

Kvällen började hos linnea med massa gött folk , sen bussen in till stan för utgång men för att inte haft något legg gick det faktiskt rätt bra endå haha . Man kan säga som såhär det var ett mirakel att jag ens kom upp ur sängen idag och ens lyckades gå tll bion klockan 2.


Här är lite bilder från den extremt roliga kvällen , TACK LINNEA ÄLSKLING <3





10 Januari 2010

GOD MORGON SVERIGE ,

trött som fean och inte kan ja somna om hhan , snart skall jag träffa bella för att åka och sola upp brännan lite ! Man kan säga att jag redan har börjat tagga för ikväll det var ett tag sedan man festade eftersom jag var borta i nästan tre veckor .



Jag & min Älskade syster <3

9 januari 2010

Frågan e vad fan jag gör inne på datan klockan halv ett på en fredag och är redo för att nana , Mycket lurig fråga hahah . Dagen har var kanon med mycket stress som vanligt ! Klev upp ur sängen vid två för att vara reda att sätta sig på bussen tjugo i tre och träffa jennie klockan 3 .

Gick lite inne i stan för att vänta på petra och när vi träffa henne fick vi äntligen gå och käka våran efterlängtade sushi OTROLIGT GOTTT !!.

Sen direkt från stan hem till bella för att göra lite hemliga saker till vårat lilla födelsedagsbarn linnea som fyllde 18 den 30 december men som vi skall fira imorgon . Det skall bli fett med RÖÖÖÖJ & UTGÅNG .



Denna tjejen skall bli sönderfirad imorgon bara så ni vet !


8 Januari 2010

Nyvaken och väldigt trött kan ja säga , orkar inte ens dra mig ur sängen för att gå och äts något . Har inget direkt planerat idag så jag får se vart dag&kvällen tar vägen haha :D

7 Januari 2010

Vakna upp hos ange gick och åt upp halv hennes kylskåp fpr jag var verkligen jätte hungrig typsikt mig ! Sen in till stan en snabbis och sen kunde jag äntligen åka hem kändes som ja inte vart hemma på flera dagar och ja saknade min säng . Sen kom christian över en liten stund och lite senare kom tawar , Tawar Älskling du e stark du klarar verkligen allt, kan du så kan ja det lovar jag dig .Man skall inte tänka bakåt man skall bara se framåt för man kan aldrig ändra på saker som redan e gjorda , du kan bara göra dem sakerna bättre nästa gång . Älskar dig tawar latif



6 Januari 2010

Onsdag och måste in till stan för lite hemliga ärenden, sen runt 5 tiden träffade jag angelicas familj för att gå på bio egentligen skulle de bli Avatar men det hade blivit något fel med bokningen så det fick bli en annan film istället , men det gjorde inte mig något :D . Sen hem till ange för att sova för vi båda hade ju våra anledningar att vara trött ;D. 

love you girl <3, ser ut som en sliskig tjej hahahaha

5 januari 2010

JENNIE EKSTRAND IN THE BUILDING haha .. Träffade jennie fpr egentligen skulle bli en stan dah men icke sa nicke det var ingen stan dag så cafe here we come ! Efter mycket snack åkte vi till tuve för atthämta med saker ja skulle ha med till jennie men blev kvar lite längre än väntat, sen när vi väl bestämde oss för att åka till floda blev vi SÅ sugna på sushi men blev lika besviken när vi kom till centralen och den var stängd så vi hann inget annat än att sätta oss på burger king som inte var helt fel heller !!

Sen en Natt i floda som inte heller blev direkt fel hahahaha (L)


4 januari 2010

Ojoj , dagen man kom hem från thailand efter 12 timmars flygresa. Det kallar jag ett helvete haha !!

Började med att packa upp som tog ungefär 5 timmar i med att jag är SÅÅÅ snabb när det gäller sånt , Kära angelica ringde och det blev att träffa min kära älskling . Kom hem till mig och vi gick och gotta oss ända upp till pizzerian , sen in på ica för massa godis och cheezballs MUMS, man kan säga att det blev en hel del SKITSNACK som vanlig när våra  munnar öppnas och vi inte träffats på ett bra tag , sånt gillar vi (Y) . Sluta upp med en sleepover at my place med en väldigt väldigt trött josefine , sorry angelica för batt du i alla fall försökte hålla mig vaken men ingen lycka denna gången hahaha , (L)


RSS 2.0