4 Januari 2011

Allting har en mening och det finns oftast alltid en lösning till allt. Har gått runt med en klump i magen nu i några dagar. Kommer inte vara personen som sitter och öppnar sig hur som helst! Har knappat svarat i telefon idag och försvinna från jorden en dag hade inte vart fel! typ åka på spa dag upp till mars och sen komma tillbaka helt fresh. Det hade vart något !  

Man vet att man har hur många kompisar som helst som man kan prata med , men på något sätt känner man sig alltid ensam i vissa lägen och de är hur konstigt som helst för jag vet att jag har alla mina älsklingar där. Sen så har jag alltid min familj som torkar mina tårar i alla lägen . Älskar er <3

För att byta samtalsämne helt, så ville pappa vi skulle fira idag när han kom hem från jobbet på grund av en rolig sak. Så han hade som krav på att vi skulle äta semlor och dricka julmust . SICCKA KRAV ! verkligen haha. Så idag har jag ätit årets första semla. fettobarn nr 1


Nu ger jag er en liten godnattbild , sov gott mina änglar !




4 Januari 2011

Dags att dra , hoppas alla har en underbar dag !

Har bestämt mig jag skall släppa & gå vidare , finns ingen mening med mer tårar att fälla. 
Puss på alla mina älsklingar <3 

 


4 Januari 2011

kan inte direkt påstå att jag är uppe med tuppen idag, är fortfarande sjuk men har ett fullt späckat schema idag endå. Måste till banken, måste byta ett par nagelgrejer, skulle egentligen jobbat hos pappa men så blir det ej och jag måste plugga teori, sen som ett plus i kanten har jag en hund som skall följa med på allt haha.

Så det är bara att ta tag i kragen och sätta igång, men inte glömma min tredje omgång med brun utan sol hahaha....

Jag kan inte direkt påstå att 2011 har börjaT bra för mig ...

 


3 Januari 2011

Jag har känslan av att alla satt nog bänkade framför tvn häromdan när det inte var något annat än Victoria secret show. Årets största modevisning , och jag blir arg när jag ser hur sjukt snygga dem är, när jag ser dem får jag motivation till att ta tag i gymmandet .. eller hahah

 


The best

Nu är jag lite irreterad för det slog mig att min babyliss icurl funkar "nästan" inte längre! Jag älskar verkligen att ha lockigt hår, just på grund av att jag har helt spikrakt själv..

Men den får inget grepp om håret längre, tror kanske det är dags att investera en ny? kan verkligen rekommendera den här från babyliss , funkar lika bra som platt som locktång ! Som jag själv då, så har jag lite problem med att göra lockar med vanlig plattång och då hjälper den här tången dig verkligen på vägen !

 Min älsklings plattång & lockarna


 

Har två parfymer jag kan rekommendera

  1. Juicy Couture - Vivla la Juicy. Den luktar så underbart, har snart tagit slut på min första och har den andra redo i en oöppnad kartong. Så grym lukt har jag faktiskt inte vart med om. När jag var ute och gick en gång så var det en tjej som börja ropa på mig bara för att fråga var det var för någon jag använde . Den du ;)

2. Million lady - En respons av killarnas parfym Million som luktár helt sinnes sjukt gott. Det har nu kommit en till tjejer, fick en nu när jag fyllde år och kan inte säga annat än att den är grymt go. Har jag den inte hade jag lätt tagit mig in till stan och inskaffat den på direkten.





Kylan blir bara kallare & kallare , något som jag tycker är riktigt snyggt är dessa jackor som man dock inte sätt på så många.

 


3 Januari 2011

Är trött på att vara urblek & har verkligen ingen ork för att ta mig till gymmet för att sola ! Därför påbörjar jag nu den nya processen " brun utan sol" Den finns alltid där för mig och ställer upp i alla lägen . För något årsedan hade jag det jämt både kropp och ansikte och konstigt nog såg de inte konstigt ut. På min armar såg de ut som jag vart utomlands, muums

Använder alltid Åhlens egna märke , fast med lotion under såklart så de blir jämt och inte så fläckigt. Eller så brukar jag börja någon vecka innan med en lite svagare så man får ett underlager till och börja med. Sen kan man köra på den lite starkare !



3 Januari 2011

Allting kan gå itu , men mitt hjärta kan gå i tusen bitar ..
Ingenting är som det skall just nu.


2 Januari 2011

Idag fick vi reda på en väldigt rolig överraskning, till sommaren så skall det bli en tripp till kalifonien. Jag är överlycklig. Jag älskar USA så in i bomben, har vart i New york & miami innan , men califonien känns som en helt annan sak ! Sitter alltid och funderar på hur det skulle vara om man bodde där nere och var en superkändis haha , you can always have dreams ;)

Så vi skall göra massa massa olika utflykter och titta på saker göra saker.. åh är helt exvalterad!


2011

Det är alltid samma visa , man har nyårslöften som man aldrig håller blabla.. vet du vad ?
Jag har inte ett enda nyårslöfte , för att för min del är det okej att spåra ur , ät, drick , träna, träna inte , gå skolan , gå inte i skolan, MASSSAAAA bara lev ta dagen som den kommer. Varför hålla ett löfte? gör de för din egen skull bara !


KÖSSSAAAAR


RSS 2.0