27 April 2010

Om några timmar skall jag kila iväg på poledancing idag igen , är verkligen helt slut i kroppen sen igår , till och med under armhålerna GALET !

men märker verkligen hur otränad jag egentligen är just nu så detta är bara bra för mig ! Få bort mitt sockerberoende och börja känna mig frisk i kroppen istället haha ;)

Idag är jag extremt glad , varför ? Joo för idag är det preimär för THE HILLS på mtv.com ´detta har jag väntat på LÄNGE nu så när jag kommit hem ikväll duschat och krypit ner i min säng så skall jag ligga och njuta av det första avsnittet . Undra om justin och kirstin blir något par eller inte hihi MYCKET SPÄNNANDE !

 


27 April 2010

Just nu funderar jag på vad man skall hitta på nu i helgen , för om jag minns rätt så är det ju faktiskt varlborg !

Men det jag egentligen har mest lust att göra är att bara köpa en skit stor godis påse och bara ligga hemma och mysa med någon !

För såna hör "högtider" är bara överskattade dagar som oftast inte blir som plannerat ändå med massa drama och fylla för vissa!  SÅ NEJ , jag skall faktiskt försöka vara så tråkig att man kanske tar det lungt med någon istället. MEN OM det skulle vara så att jag skall festa då skall det banne mig vara på en hemma fest och inte korgen !


27 April 2010

Nemen åh ! tittade vad lilla jag hittade i posten Meee like ;)


27 April 2010

tjossan , idag blev den en kort dag i skolan det gillar vi väldigt mycket !

Just nu ligger jag och myser med lilla eddie , eller myser han ligger mest och snarkar , det e galet hur mycket han snarkar egentligen inatt höll han typ kvar en snarkning i en halv minut , nästan så man blir lite rädd ;D 


                                                         Min sovande baby <3


26 April 2010

För det första blir jag så himla förbannad idag när man kommer till skolan , så ligger schemat i våra fack där det står att vi tydligen har sovmorgon. Men som tur var visste ingen annan av mina babes det heller så vi satte oss i soffan och fick en chillstund innan projekt och företagande. Men liksom vilka lägger schemat i facken en fredag när vi är lediga? åhhh

I alla fall idag fick vi ett nytt projekt vi skall börja med i hantverk, projketet hette "Look Alike" , då skall vi alltså bestämma en kändis vi är lik och sminka oss efter henne och sen ta kort och ha samma klädstil och allt som Kändisen! ... Alla tyckte jag likna Laila Bagge ? hahah what the fuuuuccccck liksom .. för det första är ju hon blond och typ 30 år äldre än mig . Ett annat förslag var också Ashley Simpson , men jag vet inte faktiskt hah!

Idag kommer också Eddie hem till oss skall passa han tills onsdag , den lilla snutten så himla sör är han. Eddie ser ut som en gris men är ändå den sötaste hunden !

                                                               Verkligen snygga bilder från idag ! ..


26 April 2010

Igår gjorde jag massa nyttiga saker , träffade arvid, åt grillat för första gången i år och gick en låååång promenad med amanda sen på kvällen . Så himla duktig är jag !

I med att klockan är över tolv måste jag säga att idag skall jag till skolan , vi har inte något i skolan just nu typ så det kommer nog bli en ganska lätt dag.
Sen på kvällen blir det att träffa emma och åka till första gången på poledancingen!

Galet gammal bild :O


25 April 2010

Igår drog vi till karisma , vet inte riktigt vad jag skall tycka om stället !

Men vi dansa ialla fall så svettet ran hahah !  blev ingen lång kväll för jag var helt slut sen i fredags och egentligen ville vi stannat hemma igår men vi tog tag i det och drog ut endå och det ångrar jag inte idag.


21 April 2010

trött och utmattat är vad jag känner mig just nu. Fick sånt här återfall på att jag vill resa bort och bli brun så jag ligger här och kollar igenom thailandsbilder.
Så himla mysigt och varmt , ångrar verkligen att man inte tar vara på tiden man hade där nere , för man gick bara och tänkte vad alla alla gjorde för skoj där hemma i med att det var nyår och allt.
Men när jag tänker efter riktigt noga var nog denna resan som jag tycker att jag tog mest vara på, för den gången behövde jag verkligen komma bort. Vart borta i nästan en månad och jag hade inte ens med mig min mobil.

hur stolt är jag inte över det , för alla vet ju att min bästa kompis är ju min mobil .. men har faktiskt blivit bättre på att strunta i den , nu för tiden vill jag egentligen inte ens ha med den,  bara att ifall det händer något vill jag ändå veta att jag har min mobil .

Kunde inte vart en bättre resa faktiskt <3


21 April 2010

 Dem två sakerna jag vill ha som mest just nu !


21 April 2010

Åhhhh bara massa plugg plugg och ännu mer plugg för något jag ändå kommer faila så stort i som man bara kan !
Ingen i hela klassen kan ju något liksom , känns ju riktigt positivt faktiskt ?

anyway idag blir det att ta tag i mitt rum det ser förj*vligt ut, blir så när man börjat skolan igen det finns ingen tid för att hänga in eller vika kläderna fint eller något i garderorben. Sen byta lakan och sånt i sängen . Fy fan vad tråkigt ! 

                                   Såhär ser det ut när josefine gått loss på storstädning !



20 April 2010

skall äntligen få slänga mig i sängen och sätta på tv för att kolla komiderna som går på Comedy central ! , känns alltid mycket bättre att somna till roliga program än några jädra skräckprogram..

Efter skolan idag blev det fika & stan mycket trevligt , hemma blev det plugg och jobb idag igen lite mindre skoj faktiskt !

Det mera positiva idag då är att jag fick köpt mig en jätte fin bikini som jag skall ha till resan och sommarn , även en hemtelefon till mitt rum  telefonen är ett Rosa hjärta as grym är den haha !

Nummer två är , att idag anmälde jag och emma mig till poledancing så nu är allt klart på måndag kör vi igång och då j*vlar är der hårdträning som gäller. Musklerna skall allt komma på plats och vi kommer bli så snygga så :D

                                                   Jag & emma i våra bästa dar ;D


20 April 2010

Denna dagen har ett datum jag ej vill påminnas om faktiskt ! usch ...

Nu har jag gjort mig klar för skolan , känns väldigt segt att sätta sig på bussar och spårvagnar i ungefär en timme för att ha en lektion där vi bara skall kolla på film . Men får ju tänka positivt för jag får iallafall träffa mina babes.

Idag blir det nog inte till att göra något speciellt , måste plugga röven av mig för jag skall ha prov på en helkurs på torsdag i Friskvård och det jag kan just nu är att skelettet består av 200 ben i alla fall :D(Y) .

Detta blev det att plocka ur min lilla klädsamling!.

 


19 April 2010

Jo nu är det såhär , jag har alltid vart en tjej som idrottat. Jag har dansat , spelat fotboll , handboll till och med golf !!!! 

När jag var lite yngre så tränade jag precis varje dag , hade kanske en ledig dag på veckan för jag gick typ i allt samtidigt  !
Nu har jag mitt gymkort , men jag har jätte svårt för att ta mig dit har ingen motivation för det. MEN så pratade jag med en kompis häromdan , för hon går i sån "poledancing" för ni som inte kan engelska "stripdans" nästan . Man strippar inte för någon eller nåt verkligen inte .

Det är precis som en danssal bara att man tränar på en poledance , för man får HUR tränad kropp som helst på det , så ni kan ju gissa vem som skall anmäla sig till det om ett tag .  Skulle bara ta reda på datumet .. JEEEY :D:D as spännande tycker jag haha !

 


19 April 2010

Fick en fråga vad det är för jobb jag gör , Idag var det bara att mamma kom hem med en j'vla massa papper som skulle skickas ut till olika personer. Så det var verkligen inget speciellt direkt !

Satt med det i 3 timmar och jag är fortfarande inte klar , så jag har en hel del kvar att göra imorgon, kan ju inte direkt säga att det är något drömjobb ;D


19 April 2010

Sorry , Blame it on me

hihi såhär såg lilla jag ut idag då :)         

                       Börjar må dåligt för alla klagar på att jag är liten och kort, hallå jag är 165 det är la ganska normalt? hahah


19 April 2010

Måndag och skolan har satt igång igen ! , fick vårat schema för veckan och det var helt grymt . I morgon börjar vi halv ett och slutar efter 2 typ , onsdag slutar vi klockan 11.50 och detsamma på torsdagen , sen på fredagen är vi lediga , Harrreeguuud de kunde ju inte bli bättre än såhär !!

Idag övertala jag jennie att bli brunett  , Mohaha . tror faktiskt hon hade mordtankar om mig när hon sköljde ut det , blev kanske inte riktigt som planerat men som tur är skulle hennes mamma fixa till det. Sa till jennie när hon höll på skölja ut det " jennie jag tror jag går och gömmer mig nu" . Men men inte kan man bli arg på lilla mig (A) .
Sen kom mamma hem med massa jobb jag skall göra, så nu har jag hållt på i typ två och en halv timme och är inte ens halvvägs Buhuh :( . Men pengar övervinner allt, klart man tar chansen att tjäna lite extra när plånboken börjar bli lite tom , tummen upp för de (Y)

                                                    Gud vad sexiga .. eller.. haha lilla TÖSA <3


18 April 2010

Började med att linnea kom hem till mig , gjorde oss redo för lite pluggande men det kan man säga de blev det inte dirket mycket av !

på något konstigt sätt blev jag helt plötsligt alltså jätte sugen på naturgodis ? .. när vi väl hade köpt allting och skulle hitta någon skön plats att inta träffade vi på Emma & Thilda, emma som jag e barndomskompis med och thilda som gått i samma skola och fotboll som mig. Så dem hängde också på , hur trevligt som helst.

När man börjar en ny skola och får andra kompisar så är det ju inte alltid så lätt att prata om folk eller grejer som har hänt innan gymnasiet , det är därför jag verkligen älskar såna här tillfällen när man bara kan sitta och prata massa minnen.

Det roligaste av allt var nu när linneas pappa skulle hämta oss uppe på torget och han hittar oss inte så han vänder och tänker köra tillbaka och linnea bara springer efter och skriker " PAAAPPPPPPPPPPPAAA" och lär hur ledsen som helst hahahaha , alltså det e ett sånt tillfälle man bara måste vara med för att fatta , men sitter och skrattar för mig själv nu när jag tänker på det . Haha vilken dag alltså <3

                                                           Mathilda & Emma


18 April 2010

Jag förstår verkligen inte vad det är med alla dessa mytomanner , folk som tydligen tror på det dem själva säger ? är inte det en liten vaning på att något inte står rätt i deras skalle ..

Åh blir så förbannad och folk tror att en personen e hur underbar som helst , säger bara stackarna men en dah kommer ni faktiskt själva inse . Tänker inte varna er utan dem får faktiskt stå för sina egna misstag .
Tycker mest synd om personen , tror nog också att du ver ganska rejält mycket vem du e också ..

Kanske kan försöka ta fram något nummer till någon som kan hjälpa dessa personerna eller något , tycker det låter som en utmärkt ide !


18 April 2010

Idag dumpar jag solariet och börjar med Brun utan sol, På grund av att jag nästan jämt är sjuk så gillar jag verkligne inte att ligga i solariet när man mår piss ! Så idag tog jag tag i det och tog fram min Åhlens brun utan sol som jag tycker e hur grym som helst.

Det enda jag verkligen hatar med brunutansol e Stanken , men detta betyder väl att jag får spruta på mig ännu mer parfym bara !


18 April 2010

Äntligen är något jag ofta känner att jag börjar min mening med känner jag ! .. men men

I alla fall idag är jag väldigt happy för nu är HELA min resa betald till Magaluf , vips så var 11 ooo borta från mitt konto BUHU :'(

Vill bara bort bort bort nuuu! ,  kan inte bli bättre 2 veckor med sol bad och ett jävla festande på en av europas stösta Club , helt galet !




 


Lördagen

Stan med arvid , fick han att köpa sig ett par fina chinos och en fin tröja . Nu blev han en stilig man ;D
Efter det mötte vi upp Jennie och det blev dags för lite käk .

På kvällen var det dags för bio med johanna, linus, sara , sanna & daniel . Vi såg CLASH OF THE TITANS en mycket bra film , vanligtvis gillar jag inte såna här filmer heller. Känns typ som jag inte kan tilllåta mig att gilla vissa sorters filmer så jag blir helt anti dem. Men denna fick mig att tycka hela tvärtom den var grym.


Fredagen !

Blev att dra till steungsund , men sen på grund av att mitt fritidskort gått ur helt omedvetet så kunde jag inte stanna där hela kvällen så jag och linnea fick dra oss till göteborg .

Vidare till deep , där blev det en go kväll ! måste få bilderna från linnea om jag skall kunna lägga upp något .

16 April 2010

Idag åker vi ända till stenungsund enbart för att fira våran alldes egna Rebecka , KOmmer bli najs och mysigt för tydligen skulle vi sitta på uteserveringen.

Sen på kvällen skulle det tydligen bli något event där så hoppas på många snyggingar ikväll hah!

Ha en bra kväll så ses vi imorgon med massa bilder <3


15 April 2010

Att vi båda har har våra namn som JW det kan ju inte bara vara en slump ? , det e ju liksom menat att det skall vara vi hah! 

My dream boy , snygg sexig .. singel??

Jw<3Jw  någon gång i min lilla dröm värld kanske (A)


15 April 2010

Gud så duktig jag är , har nu suttit och gjort klart min Apu-läxa som mamma fick tvingat mig att göra.
Min förkylning sitter som sagt fortfarande i it's killing me !
Idag satt det inte helt fel med en ansiktsbehandling och massage i skolan , ohh i just love my school <3


En kompis sa något om en frågestund , men jag tror jag bangar de faktiskt . kan inte säga att det finns så mycket intressant att fråga !!!...  


Jag hade väldigt trevligt igår på bowlingen , kan nog inte direkt påstå att jag vann ! men så blir det när man är ensam tjej i laget. Sen gick ju kvällen som den gick om man säger så!


I morgon är det fredag och då taggar vi för hamnkorgen , dags att fira becka som fyllde 18 i tisdags. Kommer nog bli hur mysigt som helst hoppas ja !

 


14 April 2010

God morgon

ännu en dag med strålande sol , och jah mår rent ut sagt åt helvete . Kan någon säga mig varför jag jämt är sjuk . ÅH !

Snart drar jag till skolan , men efter skolan idag blir det verkligen fullt upp .

  • Köpa present till Kask
  • Hem och fixa oss
  • hem till kask vid sju
  • vara på bowlingen kl 8
  • Sen utgång

¨men men alltid trevligt att veta att man har ett liv iaf ! , Grattis Kask på 18 årsdagen !!!!!


Båda födelsedagsbarnen , rebecka & kask <3


12 April 2010

Idag är det ingen vanlig dag för det är Beckas 18 årsdag !!

Efter skolan idag så åkte vi till Haga på bullkafet och köpte världens största Kanelbulle , Mummsss .
Där satt vi och stekte och prata massa minnen , det känns som om livet bara blir bättre och bättre just nu. Ingenting kan förstöra min dag längre . Alla tankar jag haft de senaste månaderna är nästan helt borta . Nothing can stop me from livning the life.


11 april 2010

På dagen träffade jag min babe linnea och fikade på condeco , det e så himla skönt nu när uteservieringen har kommit fram. Och man kan inte vara glader nu när solen är framme jämt , humöret blir liksom på topp !!

Sen på kvällen kom jennie och sarah hit igen , jag gjorde iordning sarahs naglar så dem ser prima ut nu ! , sen var jennie på ingång så det blev en myskväll framför tv med massa bra Tv program . Sen skulle vi kolla avatar med då tog ögonen emot och det blev sleeptime ist ;D .

Ni är ju mina älsklingar och rikitgt cpiga såna också <3


10 April 2010

Efter matchen blev det att åka till olofstorp där lilla sarah bor , det blev grillning och mycket snack . Sen kollade vi på L.A Gigolo för han e ju så J*vla snygg i den filmen man bara döööör typ ! , efter det blev de The Grudge 3 som jag inte ens visste fanns. Men den var ju bara så B som den kan va .. Sen när vi gick och la oss satte vi på Dirty dancing mycket bra film med baby ;) .


Men sen hände det hemskaste , vi log i sängen och alla var precis påväg att somna när det lät "DUNKK" o helöa huset och efter att ha kollat på the grudge var vi redan rätt så oroliga . Så vi tog på oss täcket och gick runt i halva huset , vi gick in till hennes bror för att kolla om det kanske var han som ramlar ur sängen men nejnej han sov som en stock. Efter det tog det la yttligare en timme föör mig att somna samtidigt som sarah & Jennie sov som stockar !

Här råka jag trampa på en kudde så jag flög för den gled iväg på golvet.


10 April 2010

Ifk - Bromma med familjen , alltid lika roligt med er <3 Men jädra blåvitt som inte kan vinna längre vad har hänt med er ? . Tycker allt ni får ta och skärpa er nu . Annars blir lilla Josefine riktigt förbannad haha !

                                                         Jag & syrran


STOCKHOLM 6-9 April 2010

Stockholm var helt underbart , jag kan tycka att skillnaden mellan Stockholm & Göteborg är att det är dubbelt så mycket stressigare där. Alla har så himla bråttom , ett exempel är att jag och jennie blev nästan utskällada för vi inte stod på Höger sida i rulltrappan , OJDÅ!
Vi var på skansen och spelade på massa hjul som jag aldrig vann på , men jennie lyckades vinna ett par snygga färgglada vantar !

Vi såg andreas & Catja från paradise på ett cafe , han var ju rätt nice alltså ;) . Vi gick i gamla stan i dem små söta affärerna och massa andra affärer . Vi gick också på bio och såg Shutter Island.

En väldigt mysig resa måste jag säga , <3


5 April 2010

Nu e jag helt klar NÄSTAN , har bara tandborste och mitt pass att packa ner . För i morgon klockan 09.00 åker vi från landvetter upp till Huvudstaden. Min kropp har verkligen förberett sig för STOR shopping pengarna är nerpackade och jag är så på G alltså hahah !

Nu skall papi köra mig till jennie där jag skall sova , i med att hennes pappa skall köra oss till flyget ! Juste här blir det inget tåg ne vi kör på flyg vettu ;D .

bajbaj babes, skall kolla om man kanske kan blogga från mobilen så keep in ;)


Efter ganska dålig update;D

Jag har nog inte haft så roligt på länge som jag har hat sen i torsdags , mina dagar bara börja skina mer och mer !


Detta har hänt ;

Torsdag , Då hade jag världens myskväll med mamma eftersom jag inte var så sugen på att party , tänkte fortfarande på älskade victoria. Då köpte vi massa godis och hyrde 3 filmer . Dem var rätt så B men men vad skall man förvänta sig liksom .

Fredag ; Då blev det verkligen rajtantajtan , så J*vla rolig kväll . !!!! Var i floda hela kvällen

Lördag ; Då blev det hard rock cafe med familj och familjevänner , hur mysigt som helst . efter det träffade jag min dude kask :D

Söndag ; Hem till jennie för grillning och vattenpipa med petra, becka , sarah , niklas . Vi satt ute i regnet med massa ljus, filtar och grillen och åt våra korvar hah !  Det var ett tag sen jag skratta så mycket som denna dagen . Och ni tjejer och killar gör det så mycket lättare för mig att uppskatta  livet :D 
Inga bilder från denna dagen<3
                                                                         Floda .

             Hard rock

 


2 April 2010

Väntar på att min babe skall jobba klart så vi kan börja förfesta <3333333333333333333333333


tagga




 Du är död i mina ögon



2 April 2010

Sätt på musiken  på datan , höj volymen och njut av livet för idag är det lov och det skall partajas !

Bara för jag älskar mig själv idag , och min älskling jennie ekstrand <3


RSS 2.0