29 September 2010

Alltså jag förstår inte vad vissa människot tänker med , kan man inte ens få åka spårvagn eller buss eller taxi längre utan att behöva känna att man skall bli mördard, våldtagen eller kidnappad ..

Det är inte bara tjejer som råkar illa ut men även killar, men killar är oftast större än oss tjejer så dem kan oftast försvara sig på ett helt annat sätt.
Jag tycker det är så jävla hemsk och skamligt, jag skämms över dagens samhälle, jag kan vara rädd bara när jag går hem från bussen eller skall åka hem från stan inte ens "jätte" sent på kvällarna.
Jag själv skulle nästan aldrig ens göra det valet att åka hem själv, jag har turen att ha så snälla föräldrar att dem oftast hämtar mig när jag skall komma hem sent , på grund av att dem inte vill att just dessa saker skall hända! eller att man tar sig hem med någon annan men inte själv Men å andra sidan skall man ju kunna gå hem vilken tid som helst , åka buss , till och med gå naken utan att någon skall göra NÅGONTING utav detta.

Jag tycker det är så jävla skamligt, och jag vill inget annat än att tända ett ljus för varje människa , familj som har fått utstå något sånt här.  <3




29 September 2010

Harregud går det att vara på större hets humör än vad det är i datasalen just nu, tycker det är kul när killar sätter sig själv i väldigt knepiga sitautioner där tjejer bara kan skicka ett sms så kan det gå riktigt illa till. I alla fall efter dagens händelser hahahahahahahaha

27 September 2019

Äntligen morgon och jag har lite smått bråttom , pappa väckte mig lite försent så nu fick jag stressa ihjäl mig , antagligen lär jag få springa till bussen också. Suck !

Kissies ,


28 September 2010

                                             Att fela är mänskligt , att förlåta är gudomligt




27 September 2019

Imorgon skall jag direkt efter skolan till Åhlens för att jobba, ser framemot det. Skall bli kul att få träffa dem andra igen.

Det stod ju trots allt från "familjen" på min hejdå kort  när jag slutade min praktik där förra året. Så härliga personer är dem allihopa :D


27 September 2019

Kom hem efter skolan , strunta i att åka in till stan strunta i att åka och sola istället tog jag på mig myskläderna och  en lååång promenad med bella. Tiden bara rann iväg,  vi gick upp och satte oss på ett ställe så vi hade utsikt över hela göteborg hur fint som helst!

Sen när klockan var runt halv åtta så hade vi pratat så mycket så jag behövde vätska , harregud kunde knappt prata för det blev bara slödder haha ! så vi gick till vårat kära glade johan och köpte massa gott godis och dricka. Välbehövligt måste jag nog säga ! 
                                      

                                                             Göteborg <3


27 September 2010

Hola chicas , sitter just nu i skolan och har försökt fördriva tiden i typ tre timmar nu innan vi har våran sista lektion !

Köpte en korv och en dricka för 15 spänn värsta fyndet ju på icas lilla affär här i angered haha , vi tjejer blev ju som galna ! 

har lite ont i huvudet idag också vilket dock kan bero på att jag log uppe hur länge som helst igår för att försöka komma så långt som möjligt i Gossip girl (A)

Kissies .


26 September 2010

Nu skall jag ut och övningsköra med min kära mamma , behöver gå ut och tänka på lite annat nu när Ifk förlorade mot jävla Malmö fyfyfy ..

Men men skriver lite mer sen när jag är tillbaka ikväll.

Kysss på er alla <3

26 September 2010

Har haft världens mysigaste helg men dem mest underbara människorna, ibland kan man bara känna att när man är med några att allt bara känns så jävla rätt . Man har samma humor, man älskar att lyssna på vad dem pratar om och dem ställer upp för en, till och med klipper ens hår när klockan typ är halv tolv och det blir skit bra endå! Vissa vill man bara krama om för vissa grejer dem säger förstår man sig inte på, men dem blir så jävla goa för de !

Men i vissa stunder kan allt bara vändas på mindre än 30 sekunder , DRAMA och det är något jag skall stå ut med att kolla idag, måste få kollat klart den första säsongen av gossip girl. Har ju aldrig fått någon tid till att göra de ! och när jag trodde att jag var på sista avsnittet så hade jag tydligen VÄLDIGT fel hhaha ... typiskt mig !

 


trött ..

Ligger i syrrans säng med benji och kollar hela gossip girl säsongen , är på sista avsnittet nu buhu :(

9 september 2010

Just nu sitter jag hemma hos sarah och skulle egentligen plugga , men tydligen har honr för nytt program på sin data så jag kommer inte kunna skicka mitt J*vla arbete till min data för at sedan skriva ut !

Nu har kära rebecka gjort pannkakor till oss så nu skall jag bli feet GÖTTT !!

pusssar


8 september 2010

Gå in och rösta på min Godispåse som jag kallar den #dreamtaste" HAHAH !!

                                                                http://www.dinpase.se/#/11397





8 september 2010

Vill du ha längre och starkare hår och inte så slitet ?

Joo då skall du göra såhär !

  1. tvätta håret så det blir blött
  2. Ta olivolja och gnugga in i håret
  3. Ta plastfolie och lägg runt allt hår som du sedan sover med under natten
  4. Tvätta sedan ut på morgonen och skölj med shampo minst tre gånger !

 

Lycka till ;)


 Själv har mitt hår växt som ogräs denna sommaren och folk frågar till och med ifall jag har extensions!




8 september 2010

Sitter på design lektionen och försöker få fram en känsla av vad jag tycker är design ... Becka verkar nöjd iallafall haha !!

7 September 2010

Nu skall jag dra mig ner i sängen och bara drömma mig bort, efter en timme nu har jag äntligen fått ner benji att sova i sin egna korg.
Han är ju bara för söt när han inte ens når upp till sängen och gnäller att han vill komma upp.. stackarn =(

Ialla fall dagens planer för imorgon är att :

  • Övningsköra till skolan
  • gå 100 år i skolan , ( till 5 )
  • i till stan och köpa present till dannebooi
  • Till domkyrkan och köpa gymkort
  • Hem och ta hand om min älskling
  • Sätta mig i soffan med en skål godis och bara leka livsnjutare !!!!!!!



   


Idag fyller sanne 19 år , woohoo grattis baby hoppas du mår precis som denna bilden visar just nu! hoppas du har kul i rhodos <3


6 Septmeber 2010

Jaha då var man i skolan igen  väntar på att nästa lektion skall börja , som sagt har jag valt att ta webbdesign som ett av mina i-val , jag tyckler alltid det är så kul att sitta och pyssla på datan och hey varför inte lära sig ännu mer !! ( även om min design inte är den bästa just nu med mina fina Jordklot på över texten) men jag hittar fan inte vart man tar bort den PANIK.

vem behöver matte & engelska jag bajsar på dem ämnerna för att var ärlig.. 
 
Snart skall jag dra med mig sarah till cafet för jag är på gränsen till svältande här så hungrig jag e just nu

CIAAOAO

5 September 2010

Imorgon e det dags för skolan , fyyy!!!  t

Tror att mina I-val börjar imorgon så lär la sluta runt fem... så e man hemma runt sex liksom de e ju verkligen skit kul !

I alla fall , efter att jag har gymmat , pluggat (vem pluggar på en söndag), så var jag tvungen att ta en ducsh . Det blev hårinpackning, ansiktsrengörning, scrubpå hela kroppen och massa det var hur Underbart som helst. En riktigt söndagsgrej för att några timmar senare vakna upp av en ny vecka !

 


5 September 2010

Som sagt i dag jag på allum med hela la familila !
Direkt när jag kom hem bytte jag om och åkte in för att möta petra&Jennie för att dra vidare till gymmet, det är så himla skönt när man väl kommit fram och börjat gymma och sen när man e klar! för jag är verkligen en som person som behöver bli pushad för att göra såna här saker. Även om jag tränade varje dag när jag var mindre gick typ i 100 olika sporter på en och samma gång haha !!

här är ialla fall lite saker jag fick köpt igår och idag !




5 september 2010

Sitter på Max i allum , har har precis haft en go shoppingrunda med familjen . Johanna's och linus söndagsvana tydligen äta på Max !

4 september 2010

Nu drar vi in mot staden , sitter i bilen med som jag har sätt att bella kallar han , Hamham .. Han och ja har ju alltid haft en fling .. Eller hur bellsan ;) i know you always will love me <3

RSS 2.0