31 Mars 2010

Nu har jag lyckats baka tre sockerkakor som ja skall ta med till praktiken imorgon som tack för att jag fick va där , fasen vad jag e snäll ..

Lyckades även under bakandet kolla på den nya serien "anna anka söker assistent" , så jävla sjuk serie skulle nästan kunna tro att hon var president eller något med henne Bossiha humör . Men på något sätt gillar jag det, sätta killar på plats säger man aldrig nej till haha !

Så nu e jag helt slut , och juste i morgon börjar mitt nya liv !




31 Mars 2010

Victoria bergman , din begravning var så fin . Mina tårar kunde inte sluta rinna. Att världen skall behöva vara så Jävla orättvis, men det var kul att se att så många komma dit för dig för du betydde och var något speciellt för dem. För med alla har du säkert något alldes eget speciellt minne.

Hoppas du såg ner på allt detta och fick ett fint leende på läpparna, och du kommer också alltid vara min ängel så jag hoppas du vakar riktigt noga där uppe över mig nu.

Du e en stor saknad för många , <3


30 Mars 2010

So I won't give up
No I won't break down
Sooner than it seems life turns around
And I will be strong
Even if it all goes wrong
When I'm standing in the dark I'll still believe
Someone's watching over me


30 Mars 2010

ligger i min säng och pratar med jennie babe <3

Idag har det hänt något rikitgt cpigt hah ! jag var ute och övningskörde så skulle jag backa bilen liten och sedan köra fram. Detta var då hos min mormor och morfar så min systers bil stod redan framför garaget och sen från ingenstans "funkar" inte bromsen *host* ... Så den åker rakt in i johannas bil som rullar framåt rakt in i garaget !!!!!! Varför är jag inte förvånad att det var mig det hände

Nu skall jag i alla fall sätta på en film och krypa ner under täcket .. men jag blev lite sugen på något gott efter allt tjötande med jennie så borde gå till köket och se i fall det finns något värt att tugga i sig MUMS !

5 år gammal bild typ !

 


29 Mars 2010

attans vad trött jag e ! , Sitter här och funderar lite på resor känner man mig så vet man att jag har rest ganska mycket . Nästan så mycket så jag inte själv vet vart jag vart NÄSTAN!

SÅ jag tänkte jag skulle försöka göra en lista ,för skojs skull :)

 1, New York 1 gång

2, Maimi,  florida 1 gång 

3, Thailand 8 gånger

4, Magaluf 1 gång
 
5, Grekland 1 gång
 
6, Turkiet 2 gånger

7, Dubai 2 gånger

8 , Mauritsiusis 2 gånger
 
9,  Egypten 1 gång

10, Canarie öarna 2 gånger (tror jag)

11, Barcelona

12 , Malta

NU vet jag faktiskt inte mer , Men i år väntas den två veckors långa semstern på Magaluf & sen senare på året en resa till Dubai . (L)


MINNEN <3



29 Mars 2010

Varför är vi så snälla motvarandra :S?


29 Mars 2010

 Om inte ens dem som älskar/svikit  oss kan hindra oss från livet , då är vi helt enkelt oslagbara !


30 Mars 2010

I dag efter praktiken träffade jag min babe , så bestämde vi att vi först skulle på Cafe där jag tvingade på han en cupcake mumms !. Efter det blev det till att kolla lite i stan vi båda fick la ganska mycket panik när vi skulle gå in i affärerna för man fick ju bara köpsug verkligen . men nejnej här skall jag hålla i pengarna för att sedan kunna handla vad jag vill i Estockholmo ;D .


Dagens måste ; Skall bänka mig framför tv och kolla Ifk mot helsingborg , GOGOGO Änglarna <3


28 Mars 2010

Hade riktigt kul idag med min babe , konstigt nog har vi alltis SÅ mycket att prata om. Men vi fick ha tystnad under filmen. Den var verkligen helt sinnes sjuk fattar inte att det är en sann berättelse, jag vet fortfarande inte vad jag skall säga om den , räcker la med att han lyckades fejka aids i fängelset :S? ..

I love phillips Morris ! , ja om ni vill se en underlig film så e det den ni skall dra på !

 


28 Mars 2010

Hemma från en väldigt mysig gårdag i lerum :D, inga bilder har blivit lite dålig med det där att ta bilder ! men självklart kan det bli en ändring på det.

Idag hade jag tänkt ta med min kära kompis arvid på bio , han fyllde ju trots allt 18 häromdan. Grattis till dig baby, vet bara inte vilken jag e sugen på att se?

Alltså jag blir verkligen så arg på mig själv , varför har jag alltid oturen att falla för "bad boys" .. kanske för att han  är extremt sexig?.  
Varför kan inte jag bara bli intressrad av någon riktig "mammas pojk" . ne jag vet inte , men jag har ju inte direkt någon ångest för det. För han kan fortfarande vara min gullgris för de hihi (A). 
                                        
                                                JAG SKALL ALDRIG ANVÄNDA LÖSÖGFRANSAR MER !

 

 


All the right moves

Du anser att vi inte e ovänner , men du kommer för det första aldrig vara någon vän med mig . Jag stör mig stör mig så enormt . OCh hahah för det första tror att jag skulle skicka iväg ett litet sms så FUCK NO , du e ute ur mitt liv du har inte lämnat några bra spår efter dig .. 

och idag fick jag ett ganska roligt sms om en sak som jag redan tyckte för 100000 åesedan haha  , BYEEEEEEEEEEEEEE


27 Mars 2010

Fredag , ja du hur skall man förklara den . Lyckad men endå inte !.. jooo faktiskt jag hade iaf skoj !!!






26 mars 2010

God morgon , jag skall se till att denna dagen blir en bra dag !

 


25 Mars 2010

Jo förresten , jag saknar faktiskt skolan !

Alla mina tjejer , humorn , skrattet som aldrig tar slut . Lektionerna som vi knappt har . Lärarna som knappt tål oss längre . Aja det e betalningen man får ta om man väljer att vara lärare för bara tjejklasser hah !


men mest av allt , catfightens i korridorerna .. Milla ta inte åt dig som om du skulle va stark eller ngt nu!


25 Mars 2010

Har la inte haft direkt stor lust till att skriva ngt de senaste dagarna , vill i alla fall börja med att säga rip till min gammelmormor , alltså min pappas mormor som dog igår . Du hade iaf ett långt liv 95 år stark var du som orkade så länge !

Igår sov jag hos jennie , hon påstår att jag somnar när vi jämt kollar på film . Det kanske beror på att jag jobbar och sliter om man jämför med henne ;D , duktigt som jag var har jag också tränat och solat ! måste ju jobba upp brännan nu under helgen .

Vad jag skall se framemot, att fira kask nästa vecka med vip och allt gött ! , stockholm om mindre än två veckor nästan.

och vad jag ser framemot just nu är att bara få lägga mig och blunda och komma ur denna världen i några timmar :D , night night !

 


23 Mars 2010

Nu blir det till att hoppa i säng innan ögon faller ihop. I morgon blir det till att träffa denna äggmöck mysigt mysigt .. Vad vi hittar på återstår att se i morgon

god natt,


23 Mars 2010

Gud så trött jag är i mina ben !

Igår hann jag aldrig skriva något för var hemma vid elva och då var jag helt slut så jag slängde mig i sängen direkt !

I alla fall idag kommer min babe hem till mig , skall köpa massa godis och glo film .. tror inte han hittar hit själv så får helt enkelt  gå och möta han ! Jobbigt jag som redan e grymt trött.

puss babes ,


21 Mars 2010

Hemma från bion , Farsan var riktigt rolig faktiskt ! men måste endå erkänna att den hade en del sorgsna stunder med .. Okej jag kanske är överkänslig men den hade faktiskt det !


I morgon skall jag göra något som jag tror många killar skulle bli avundsjuka på  om dem ÄR  sport intresserade Mohaha . Det får ni veta i morgon :D

God natt älsklingar <3


21 Mars 2010

Nu drar jag bye babes (L)




21 Mars 2010

Godmiddag folket , Idag har jag och tawar inte brytit vårat avtal att varje helg på morgone gå på en promenad , så idag är vi också riktigt stolta över oss själva . Kan till och med erkänna att jag har lite träningsvärk i rumpan och benen, för tawar tvingade mig att göra knäböj också fy på dig !

Vi har haft lite gäster här hemma så nu e det dags för mig att börja fixa mig ännu mer för att åka in till stan och fika och hälsa på bergakungen för att gå på Farsan med Jennie , markus och nicklas :D

Puss på er sötnosar ;D


Ser ni jag e fan helt slut !

 

 


20 Mars 2010

Mys med mina boys and girls idag troligtvis! , Är helt slut idag verkligen .

Var extremt duktigt idag och träffade tawar vid 10 tiden och gick en lång promenad. Jag tror inte att min kropp kan må såskilt bra , för om även om jag inte är fet någonstans så äter jag massa godis , varje dag i skolan hemma , överallt. I skolan köper jag nästan alltid Cupcakes eller kladdkaka och en energidruck till de , våran alldes egna "franks" för bara tio kronor ;D


20 mars 2010

Omg att folk ens orkar puuuuh ! ,

Anyway sitter hos min kurd och hänger , skall snart hem och kanske blir de övningskörning idag .. Senare får vi la se hur det blir med kvällen ;D


19 Mars 2010

God morgon folket , ännu en ny dag är här & det bästa av allt det är fredag ! Skall snart till praktiken , det var någon som frågade mig vart jag praktiserade och det har jag helt glömt bort att säga . Platsen är på Åhlens !

Vet inte riktigt än vad som händer idag , men troligvis blir det ju festa .. vad annars liksom?

 

Kan fan inte få bort dig från mitt huvud , enda sen den dagen har du vart fast i mitt tänkande. Du är för snygg , sexig och det där lilla extra som jag vill ha. Give meeee :D:D:D


18 mars 2010

Kom hem från tawar för en liten stund sen , hade faktiskt riktigt roligt idag med dig babe <3, Kolla på våran video från Dana cup från 2006 när jag spelade fotboll . Jag verkligen rös i hela kroppen för man fick såna minnen och ledsamt på ett sätt för det är tråkigt att vårat lag la av.

Men i alla fall , vi har några videos som jag skulle kunna lägga upp men det får bli senare i så fall. Måste ladda kameran lite först ..

Det kommer ta mycket mod för mig att lägga upp dem , känns som man kommit tillbaka till fjortisperioden när jag kollar på dem "heh"


17 Mars 2010

Så jädra go dag det vart idag ! , Praktik , sola sen hem .. efter det åkte jag till lisebergshallen med Andreas x2 and the girls !

Lyckades faktiskt fånga  in två vattenflaskor även om jah fick rycka den ena av dem från någon gubbe som hann ta den innan mig MoHAHA .

Nu skall jag nana , byebye suckers ..




16 Mars 2010

ne det här går fan inte , varför varför varför ..

Whatever .. Nu är jag hemma från praktiken efter massa jobb! fixar här hemma i mitt rum så man inte skall få en totoal chock när man stiger in genom dörren haha !

Undrar när min underbaring skall höra av sig <3


I början är den sådär , men sen i Love it ;D


16 Mars 2010

Dagen ; Praktik , sola , sen kommer min bonita hem och myser med mig <3

Dagens Outfit ; anpassad till jobbet ;D




15 Mars 2010

Repris från i fredags , först tjejmiddag hos linda Grattis på din 19 års dag baby SEN deep för hennes skull haah !!!









15 Mars 2010

Uppskatta är något som folk borde börja lära sig !

HA DE <3

 


15 Mars 2010

Nu e det lite galet så , men Evelina som jag praktiserar med något måste ha hänt . När jag kom dit hade hon redan vart där i två veckor men folket på praktikplatsen trodde vi var syskon ?

Vad fan tycker ni egentligen e vi lika ...


2 frågor!

1, är det någon som är bra på att göra Header?

2, någon som vet någon bra hemsida man kan köpa en färglinser ?

<3


14 Mars 2010

Som ni kanske vet så skall jag ju till stockholm under påsklovet med Jennie för att bara shoppa loss , men jag skall också upp till stockholm den 7 maj för att gå och kolla på Lady Gaga. Hur coolt som helst faktiskt så flyget upp dit blir med johanna , sara & sanna. Så jag får väl börja tagga redan idag med massa Lady gaga låtar ;D

                                                         Hotelet & Lady gaga<3


we are the world

Kolla sången för Haiti , lil wayne , akon , kayne west alla är med !!

Får gåshud faktiskt !


14 Mars 2010

Dagen klädsnad..


Här är ett av halsbanden som skall säljas ! , fast nu var det lite ihopknupplat haha !


14 Mars 2010

gårdagens chilloutfit haha !


14 Mars 2010

God morgon folket ! Igår blev det en deg kväll med alla goingar i kärra och kolla på film. Någon jädra fransk film som handlade om att dem skulle utrota en förort som hette D13 eller något haha  !

Men men i dag skall det komma hem lite folk till mig typ smyckesparty ! Men just nu skall jag bara sätta på ett avsnitt av glamourama och bara njuta av morgonen ;D

 

 


13 Mars 2010

Ni kan inte gissa hur glad jag är idag , för idag är det Allsvenska premiären för Ifk-Kalmar , Ni kan ju gissa vem som kommer sitta bänkad framför tv för fan .
 

För vi glömmer aldrig Änglarna <3


Va i helvete haha ?

Haha såhär kan det gå alltså :S 

 


13 Mars 2010

Hela morgonen har jag försökt kolla på filmen Trubbel i paradiset när man kollar på den kan man ju inte direkt hålla tankarna borta  på resan man skall göra i sommar , filmen är en sån typisk mig film den är rolig och vince vaughn är ju med också liksom ;D .


Ligger och väntar på linnea vi skall ta en liten promenad i detta underbara väder och prata en massa , plus lite motion skadar ju aldrig !


13 Mars 2010

Jag förstår inte varför jag aldrig aldrig aldrig kan lära mig utav mina misstag, Men försöker ställa upp för någon och vad i helvete får man tillbaka spott i ansiktet typ?

När man är van så är det ingen nyhet längre men när man tror att vissa förändrast så kommer det sakta krypandes tillbaka , då hade jag i alla fall ganska rätt i mitt inlägg om killar för ett väldigt bra tag sedan.

Nej fy fan sånt är inget för mig , jag tar ett djupt andetag och går tillbaka till mitt normala liv istället från och med idag , Kolla så enkelt var det för mig att ta ur dig ur mitt system!

För tydligen märker man vilka en viss person väljer att lägga sin tid på såå bye fucker <3


12 Mars 2010

Nu är jag äntligen klar med smink och allt sånt som tjejer helt enkelt gör en fredag? .

I alla fall nu väntar jag på linnea och att hon och hennes pappa skall hämta mig, inte för att vi skulle speciellt långt vi skall helt enkelt på tjejmiddag hos linda som också bor i vårat område hah (Y) . Sen på kvällen blir det troligvis utgång jag får se helt enkelt vad jag känner för, för nu när jag gick in i vårat Tv rum såg jag alla filmerna mamma och pappa hyrt hem och det gjorde ont i mitt hjärta när jag såg vilka det va  min tanke blev "skall jag hoppa ur dessa kläderna och dra på mig mys och bara glo film hela kvällen" , men icke sa nicke det blev att stanna kvar i dessa kläderna!

Kössar <3

Jag är nog lika otaggad som sanne e ¨på den här bilden haha

 

 


11 Mars 2010

Jag kan ju säga som såhär , det blev ingen promenad idag .. fick lite ont i benet när jag vakna faktiskt *host*..

10 Mars 2010

Jädrans vad jag är bra på att uppdatera känner jag !, men jag e knappt hemma så jag förstår verkligen inte hur man skall hinna med att skriva 10000 inlägg per dag .
I alla fall , precis NU skulle jag lägga in bilderna från bion när man kamera laddar ur och jag orkar verkligen inte ladda den och vänta lite och sedan lägga in dem . Nej usch jag verkligen såg hur min säng skrek efter mig..

Just det jag om ni undrar varför det kommer komma ett ljud från mitt rum klockan 06.00 är för jag har bestämt att jag skall försöka gå ut och gå i morgon när jag vaknar innan frukosten och ALLT !  Klarar jag det så kommer jag fan kunna göra alla drömmar jag vill uppfylla haha !!
Det återstår ju bara att se hur det blir i morgon .. Hmm inte för jag kanske skulle erkänna för er men men :D



             haha Jag & sanne i stockholm , ja vi lyckades faktiskt komma innanför linjerna.



9 Mars 2010

Hallojsan , idag är det ingen annan dag än tisdag !

Har sminkat mig , klätt på mig,  ätit frukost och även plattat håret som är en väldigt ovanlig sak för mig att göra i med att jag har SPIK rakt hår även när jag duschat och sovit (Y) . Snart bar det åt till praktiken som jag trivs så jävla bra med , stört sköna människor att jobba och snacka med.

Idag gör jag också ett stort framsteg genom att ha gått med mina uggs nu i snart ett halvår , så åker mina nya converse på . 5 av 5 toasters blir det på de (Y)

Som sagt bio & sleepover @ my place tonight med jennie babe<3


8 Mars 2010

Nu förbereder jag mig för hmmm 8 timmars sömn kanske ? .. Första dagen på praktiken var suveräääään !! Så i morgon är det ännu en dag med mera jobb jobb jobb! Efter det blir det att gå på bio Alice i underlander , det skall bli så mysigt.

God natt på er älskling sov så gott <3

8 Mars 2010

Sen efter det blev det att åka och vara med på jennies  släktkalas efter mycket tjat HARREGUD JENNIE !! ,  mycket trevligt kväll med mycket tacos och tårta <3<3


8 Mars 2010

Söndagen , först blev det en sko outlet med becka,  hittade faktiskt ett par skor litet mirakel där du ;D


8 Mars 2010

Lördagen, Först filmkväll rebecka och linnea  sen  från ingenstans fråga jessi om vi skulle med på en liten fest på kvällen som kanske inte riktigt blev som vi hade tänkt men men ..


8 Mars 2010

Dåligt  uppdatering här kommer allt i repris ;)


Helgen ..

Fredag ; Bowling på Hard rock & sen chill på Chez haha vi orka inget annat kö i typ tre timmar överallt där det var värt att gå ;D






 


5 Mars 2010

Idag blir det Bowling på Hard Rock Cafe och sen troligtvis utgång med hela gänget :D.


5 Mars 2010

nyss hemkommen från att varit och ätit lunch med mamma och pappa :), Igår var nåhra tjejer från klassen och andra från skolan och åkte skidor i Hestra . Riktigt roligt faktiskt ! 
 
Jennie som kan somna hur som helst , och stackars Cassi&Sarah som fick vänta i 2 timmar på sina skidor ..  

Här är lite bilder och ett jätte fint videoklipp på hur bra vi åker ner från "guppbacken"






 


3 Mars 2010

Tjoohoo , efter en lång dag i skolan med  bara examinationer och prov fick jag äntligen träffat min babe linnea hon kom hem till mig när jag satt och fixade mammas naglar och sen blev det att gå en lång promenad och sedan till torget för att köpa massa godis till skidresan i morgon med skolan !

Sen ringde bella och vi gick hem till henne för det blev änna lite toalettbesöksnödfall man kan ju inte hjälpa om två små osyldiga tjejer har små blåsor? hahah

Sen hem till bergmans för Andra avenyn & biljard och han vann för jag "råkade" skjuta i hans bollar , Man har ju sina snälla dagar också ibland liksom :S?

 

Plus att jag fick en ROSA Ifk halsduk av sebbe , tack så hemskt mycket . Kommer ju lätt ha den på varje ifk match !

 

 

 

 


2 Mars 2010

Sitter hemma och pluggar lite , väldigt tråkigt och inte världens roligaste dag att behöva koncentrera mig på!
Om en stund skall jag troligtvis träffa sebastian och Kanske äta på restaurang med hans mamma och pappa , men vi får se hur det blir med det.

Idag gjorde jag första sminkningen på våran Makeup tävling som handlar om bodypainting . Man skall alltså måla en annan person på en av deras kroppsdelar.

Aja nu orkar ja inte skriva mer .. tillbaka till pluggandet eller något .

2 Mars 2010

hej jag vill hem nu ,pallar fan inte ...


2 Mars 2010

Kan verkligen inte sova .... ont i huvudet och mina ögonlockar e svullna som bara den och jag e hur trött som helst.  SOVA SOVA SOVA!!!


1 Mars 2010

Denna dagen fy fan för den säger jag bara , var ute och gick lite med sebbe efter de kändes allt mycket bättre . Jag borde bli komiker på grund av att jag oftast alltid kan få folk på bra humör .. eller hur ;) hah .

jag hade faktiskt tänk sätta på en film men tydligen under dessa timmarna jag var borta lyckades vårat hus få strömavbrottt så min Tv har blivit helt cpig , tror kanske jag måste köpa en ny och det vill jag INTE lägga pengar på nu ! 

Iaf i morgon är en ny dag med väldigt mycket nya tag , vet inte riktigt vad jag skall göra i morgon återstår väl att se helt enkelt .


Vill bara säga hur mycket jag älskar alla mina nära och kära ni betyder allt , efter idag skall jag fan ine ta någon förgivet !(L)

1 Mars 2010

Vila i fred älskade victoria , du kommer vara så saknad av alla dina kompisar och speciellt din familj. Jag hoppas du kommer vaka över dem och speciellt din bror för det är han som e mest busig <3 , Du har vart stark länge och verkligen kämpat !

Vet inte vad jag skall säga men att få vara med och träffa dig samma dag som du åkte upp till himlen betydde verkligen. Du har alltid lyssnat på mig när vi snacka massa  skit om din bror när han hade vart dum och när vi var i stan och alla gånger jag vart hemma hos dig när vi slog på sebastian båda två för han inte kunde betee sig normalt haha (L)

Du finns i mitt hjärta och jag skall försöka finnas där för sebastian så mycket det går , Du finns i våra hjärtan och jag hoppas att vi en dag kommer ses igen . 

Älskar dig från hela mitt hjärta min lilla victoria bergman <3

 

 


28 Februari 2010

Trött , skall försöka somna in i min skönhetssömn snart och låta min hjärna vila lite ! Efter att ha fått vara ledig från i måndags så är det dags för nya tag i skolan i morgon .

Och om det inte är någon som har märkt det så betår just nu Göteborg av översvämningar Hah . Kanske dags att ta fram stövlarna snart ? men det blir ju så kallt med dem Usch jätte obekvämt .

Jag har bestämt att i natt skall mina drömmar bestå av vad jag skall göra i sommar , så det måste ju bara vara bra drömmar ? eller.. iaf vi får hoppas på att min lilla hjärna lyssnar på mig . Annars blir det ingen bambamat för den imorgon ;)

 

 


RSS 2.0